Memphis til topps

Scoret målet som har blitt kåret til august måneds flotteste.

Publisert Sist oppdatert

Det ville være feil å si at det rant inn med United-scoringer i 2015/16-sesongens første måned. Tre PL-mål (hvorav ett selvmål) på fire kamper var alt annet enn noe å hoppe i taket av.
Heldigvis fløt det i så måte langt bedre i playoff’en til Champions League. Selv om belgiske Brugge ikke representerte den store motstanden, skal det ikke kimses av at det her ble pene syv fulltreffere i løpet av 180 minutter.

Det var da også dobbeltmøtet med Brugge som ifølge ManUtd.com-leserne produserte de flotteste scoringene, og dermed også «Månedens mål».
At det ble Memphis Depays 2-0-scoring fra hjemmemøtet som gikk til topps i avstemningen må sies å være alt annet enn overraskende. Som vi sikkert husker, mottok 21-åringen en stikker fra landsmann Daley Blind, før han deretter tok et skritt innover i banen og avsluttet ved å skru ballen rundt keeper og inn i bortre hjørne.

Denne scoringen fikk tilslutning fra 44 prosent av velgerne, tett fulgt av samme manns 1-0-scoring, som fikk 40 prosent. Disse to fulltrefferne sto dermed i særklasse, noe som understrekes ved at Adnan Januzajs matchvinnerscoring mot Aston Villa bare fikk 3 prosent av stemmene.

Powered by Labrador CMS