mbh

– De driter i supporterne og glemmer historien vår

Publisert Sist oppdatert

Hver mandag snakker Supporterklubbens Bjarte Valen, Dag Langerød og Eivind Brennhovd Holth om tingenes tilstand på Old Trafford i mandagsprogrammet som har fått navnet «Monday, bloody hell!» inspirert av sitatet til klubbens legendariske skotte.

Denne mandagen snakkes det nesten utelukkende om ukas store nyhet: Den europeiske superligaen.

Redaktør Dag legger ikke skjul på hva han tenker om Manchester Uniteds rolle i forslaget som ble annonsert natt til mandag.

– Jeg reagerer kraftig på den manglende solidariteten og det at de går fullstendig sin egen vei. De glemmer historien vår og driter i supporterne. Profitt, profitt, profitt, penger, penger, penger, sier Dag.

– Vi har aldri opplevd at det er så mange som sier at de vil avslutte medlemskapet i Supporterklubben hvis dette blir en realitet. Så stort er sviket fansen føler. 

LES OGSÅ: Supporterklubben oppfordrer Manchester United til å trekke seg ut av utbryterprosessen

Vi snakker lenge om superligaen – og litt om 3-1-seieren mot Burnley, noen tidligere meninger om Harry Kane, og uka som kommer.

Hvis du er én av dem som liker å pusle med ukas Sporcle-utfordring underveis eller etterpå, finner du den nederst i artikkelen. Denne gangen er det Uniteds koblinger til nederlandske spillere og klubber som står på menyen.For de som ønsker å lytte til episoden: Nå er episodene også tilgjengelig på SoundCloud! Du må bruke denne unike lenken, eller avspilleren nedenfor.

PS! Episodene kan spilles av i SoundCloud-appen, men du må gå via avspilleren nedenfor og trykke «Play on SoundCloud».Program med tidskoder i parentes:

  • Europeisk superliga: Hvordan fansen? Hvordan reagerer vi? Hvorfor er det så håpløst? Hvordan ser turneringsformatet ut? Realistisk med sanksjoner? Solskjærs rolle?
  • 3-1 mot Burnley: Deilig seier, Greenwood og gullkamp? (30:00)
  • Harry Kane: Hva fikk Dag til å endre mening? (34:34)
  • Hva har skjedd med Manchester Evening News? (40:45)
  • Hvordan overleve uka? (47:10)

Powered by Labrador CMS