Tatt for fyllekjøring

Dårlig oppladning til storkampen for Tottenham-manager Mauricio Pochettino.

Publisert Sist oppdatert

Tottenhams solide sisteskanse, og kaptein, Hugo Lloris ble stanset av politiet natt til fredag i en rutinekontroll.

Der blåste Lloris rødt og ble tatt hånd om av politiet. Tottenham-keeperen må nå møte i retten 11.september, tiltalt for promillekjøring, men Lloris kan spille mot United førstkommende mandag.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino er kjent for å kjøre streng disiplin, men om han vraker sin førstekeeper og kaptein til kampen mot United gjenstår å se.

– Siste som vil kritisere Mourinho

Tottenham har innledet sesongen med to seire, mot henholdsvis Newcastle og Fulham og Pochettino var langt mer interessert i å snakke om mandagens kamp enn de nattlige bravadene som kapteinen hans bedrev.

Presset er utvilsomt størst på José Mourinho før mandagens møte, men Pochettino gjorde det klart at han ikke ville kritisere verken Mourinho eller United.

TANKEFULL: Vil Mauricio Pochettino gi tillit til Hugo Lloris etter fyllekjøringen?

– Jeg er ikke her for å snakke om min motstander. Det er ulike aspekt jeg må vurdere siden vi skal spille mot dem, men jeg kommer ikke til å kommentere hva de gjør eller hva som skjer rundt klubben. Jeg har et veldig godt forhold til Mourinho fra tiden da jeg var manager i Epanyol og jeg har selvsagt stor respekt både for ham og Manchester United, sa Tottenham-manageren da han møtte pressen fredag ettermiddag.

4 kamper, 0 poeng

Siden argentineren ble Tottenham-manager i 2014 har Pochettino tapt samtlige kamper på Old Trafford, og Tottenham har ennå ikke scoret mot United under hans ledelse på Old Trafford.

Likevel er han optimistisk og innrømmer at poeng borte mot storlagene er et område der lagets hans har forbedringspotensial. 

TRUSSEL: Harry Kane har allerede scoret i august og er en spiller United må stoppe førstkommende mandag.

– Chelsea borte sist sesong var et godt eksempel. Etter 28 år vant vi (på Stamford Bridge, red anm). Hvorfor ikke. Du må alltid ha troen på at du kan vinne og jeg tror det mer enn noen gang, sier Tottenham-manageren.

 

Powered by Labrador CMS