Luckhurst: – United ler av tanken på å sparke Solskjær nå

Ifølge Samuel Luckhurst trenger ikke Ole Gunnar Solskjær å miste nattesøvnen av at Mauricio Pochettino er tilgjengelig på markedet.

Publisert Sist oppdatert

Mauricio Pochettino skal ha vært en av managerne Manchester United forhørte seg med før de ansatte Ole Gunnar Solskjær som midlertidig manager i desember for snart et år siden.

Nå er mannen mange har pekt på som den perfekte manageren til å få Manchester United tilbake til den sportslige verdenstoppen arbeidsledig.

Det har fått spekulasjonene til å koke, men lokalavisa i Manchester, Manchester Evening News‘ beste mann på United-relaterte saker, Samuel Luckhurst, er tydelig i sin tale:

– Det trengs egentlig ikke å bli sagt, men Manchester United har bokstavlig talt ledd av at det skal finnes noen som helst mulighet for at de sparker Solskjær og ansetter Pochettino.

SAMUEL LUCKHURST: Foto: Eivind B. Holth.

– Så der har du kortfattet avklaring om det fortsatt er noen som tror det kan være den minste sjanse for at det skjer, sier han og legger til at det er større sjans for at den engelske prinsen steller i stand bråk på en Pizza Express-filial.

Les også ansvarlig redaktør Dag Langerøds kommentar om situasjonen: (+) Mine tanker om at Pochettino er ledig

Tottenham har erstattet den sympatiske argentineren med en ikke fullt så sympatisk portugiser.

Tidligere Manchester United-manager José Mourinho. 

Les også: – Mourinho skjønte at han hadde gått for langt

Powered by Labrador CMS