judge

Sjefsforhandler forlater United

Matt Judge har i en årrekke vært mannen som har forhandlet overganger og kontrakter på vegne av Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Judge har levert oppsigelsen sin til Manchester United og har nå en mindre betydningsfull rolle ut oppsigelsestiden i klubben, melder troverdige David Ornstein i The Athletic.

Judge kommer ikke til å ha en aktiv rolle i sommerens overgangsvindu, og avgangen til Judge kommer etter at flere andre sentrale skikkelser i United har takket for seg de siste månedene.

Bout

Den administrative sjefen Ed Woodward overlot roret til Richard Arnold i februar, mens det ble bekreftet for en drøy uke siden at Uniteds to sjefsspeidere Jim Lawlor og Marcel Bout også er ferdige i klubben.

The Athletic skriver at Matt Judge har vurdert sin egen stilling de siste ukene i kjølvannet av en rekke strukturelle endringer på toppnivå i Manchester Uniteds administrasjon.

Det skal imidlertid ikke ligge noe dramatikk bak avgjørelsen og United og Judge skilles på vennskapelig vis, skriver The Athletic.

Allerede i 2014 skal Judge ha fått en viktig rolle i forhandlingene med andre klubber under Ed Woodward, og han fikk etter hvert ansvaret for forhandlingene på vegne av United.

Manchester United skal være interessert i å hente Paul Mitchell til Old Trafford i stillingen Head of player Recruitment, en stilling som betyr at den ettertraktede Mitchell i så fall vil lede teamet i United som skal identifisere overgangsmål sammen med manageren og den sportslige ledelsen. 

Powered by Labrador CMS