Nottingham Forest v Chelsea FC - Premier League

– United misfornøyd med Mount-lekkasjer

Publisert Sist oppdatert

Etter at også Uniteds tredje bud på Mason Mount ble blankt avslått av Chelsea kan det se ut til at Ten Hag og United har vendt snuten i retning andre alternativer.

Ifølge lokalavisen Manchester Evening News skal United også være misfornøyde med hvordan Chelsea har fremstått i forhandlingene om den 24 år gamle midtbanespilleren.

Sjefsreporter i MEN rundt United, Samuel Luckhurst skriver at Uniteds fotballdirektør John Murtough ikke er imponert over Chelseas strategi om å kommunisere Uniteds bud på Mount ut til ulike korrespondenter som følger klubben tett fra London.

United mener at Chelsea overpriser Mount som har ett år igjen av kontrakten og grunnet det stramme overgangsbudsjettet ønsker United ikke å betale mer enn det de føler at Mount er verdt.

duo222
OPPGITT: Uniteds fotballdirektør John Murtough skal være misfornøyd med Chelseas strategi med å lekke informasjon til London-baserte journalister. Her avbildet sammen med Ten Hag da United-manageren ble offisielt presentert.

Samtidig kommer det rapporter om at Bayern München har meldt seg på i kampen om midtbanespilleren.

Mount var en viktig brikke for nåværende Bayern-manager Thomas Tuchel da han var manager i Chelsea.

Den tyske giganten skal ifølge The Guardian forsøke å kapre Mount foran United som ikke klarer å komme til enighet med Chelsea om noe overgangssum. Det finnes også en mulighet for at Chelseas skal være villige til å slippe Mount billigere til en klubb utenfor Storbritannia enn en direkte rival i Premier League.

Chelsea FC v Zenit St. Petersburg: Group H - UEFA Champions League
FAN AV MOUNT: Thomas Tuchel hadde et svært godt forhold til Mason Mount under sin tid som Chelsea-manager. Nå ønsker han en gjenforening i Tyskland og Bayern München.
Powered by Labrador CMS