Mason Mount

United med uttalelse etter Mount-video som har gått viralt – reagerer mot autografjegere

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har kommet med en uttalelse som følge av en video som har gått viralt av Mason Mount, der en liten gjeng mer eller mindre voksne mennesker prøver sitt ytterste å få ham til å signere autografer.

Det er imidlertid ikke Mount interessert i.

– Jeg har ikke signert en de siste tre dagene, så jeg vet ikke hvorfor dere stadig kommer tilbake, kan man høre han si.

At Mount lar være å signere er heller ikke så rart å forstå.

United skriver at det har blitt et problem at profesjonelle autografjegere presser deres spillere til å signere trøyer og andre varer, for deretter å selge dette videre for store summer.

Her er uttalelsen fra United:

– Denne type situasjoner har dessverre blitt altfor vanlig. Det er det siste Mason fortjener etter å ha vært så vennlig med alle han har møtt på siden han kom til United.

– Profesjonelle autografjegere presser jevnlig Uniteds spillere til å signere store mengder med varer som de så selger for hundrevis av pund. Det har blitt en daglig greie og et stort problem på Carrington.

– Disse organiserte gruppene vil blokkere spillernes biler og trakassere dem når de kommer og forlater arbeidsplassen sin. Det begynner å bli veldig farlig og man bekymrer seg over at det bare er et spørsmål om tid før noen blir skadet.

– Det betyr også at unge fans, som bare ønsker å kommunisere med heltene sine, ofte går glipp av det fordi spillere ikke kan stoppe for å ta bilder med dem uten å måtte forholde seg til gruppene. Det er virkelig frustrerende for alle, sikkerhetsvakter er i jevnlig dialog med spillerne rundt hvordan problemet kan stoppes.

– Tiltak vil definitivt bli gjort hvis dette vedvarer.

Powered by Labrador CMS