mount251022

– Medisinsk test planlagt på mandag

Publisert Sist oppdatert

David Ornstein fra The Athletic og Fabrizio Romano melder torsdag ettermiddag at Mason Mount skal være klar for United.

Begge skriver at en avtale har funnet sted, en deal på 60 millioner pund gjør at Mount skal være klar for United. Ifølge Romano er det snakk om en femårskontrakt, med opsjon på ett års forlengelse.

De personlige betingelsene skal ha vært i boks i flere uker.

— Avtalen er klar. Here we go! skriver Romano i kjent stil.

Ornstein skriver at det er gitt tillatelse til å fullføre medisinsk test og sluttføre de personlige vilkårene og at de nå går over til papirarbeidet.

Laurie Whitwell, også fra The Athletic, skriver at Mount for øyeblikket er på ferie, så den medisinske testen vil finne sted når han kommer tilbake til England neste uke.

The Telegraphs Matt Law skriver fredag ettermiddag at United har planlagt at denne vil foregå allerede på mandagen.

Ifølge Chris Wheeler fra Daily Mail vil Mount vil tjene 250 000 pund i uka, noe som tilsvarer rundt 3,4 millioner norske kroner med dagens kurs.

Dermed peker alle piler i retning av at Mount blir presentert som Manchester Uniteds første sommerkjøp i løpet av kort tid.

For Mount innebærer overgangen at forholdet til barndomsklubben nå er over. 24-åringen stopper på 127 kamper og 27 scoringer for London-klubben, der han har vært siden han var seks år i 2005.

Mellom 2017 og 2019 var Mount på lån hos nederlandske Vitesse og Derby County. For den nederlandske klubben spilte han 29 kamper og scoret ni mål. For Derby County noterte han seg med åtte mål på 35 kamper.

Han står med fem landslagsmål på 35 kamper.

I Chelsea spilte han for Frank Lampard, Thomas Tuchel og Graham Potter. Nå venter en ny tilværelse i rødt under Erik ten Hag.

Powered by Labrador CMS