casem

– Han har alt som trengs for å være Casemiros partner

Publisert Sist oppdatert

Det var et altfor stort hull på Uniteds sentrale midtbane. Det var oppsummeringen fra de fleste etter mandagens 1-0-seier mot Wolverhampton.

Lørdag er det ny kamp, borte mot Tottenham og dermed er fokus igjen på hvordan det vil se ut sentralt. Endrer Ten Hag på noe? Bytter han spillere? Blir det naturlig bedre?

Selv er United-manageren fortsatt overbevist om at han i Mason Mount har fått en spiller som skal kunne passe perfekt ved siden av Casemiro.

– Ja, han kan bekle den rollen. Det har han også vist denne sommeren, sa Ten Hag i den andre delen av fredagens pressekonferanse.

– Men: Vi må jobbe med mange faktorer i spillet vårt. Også samspillet på midtbanen. Det skjer ikke over natta, men jeg er sikker på at vi får det til.

ethprspu

– Ta Eriksen forrige sesong. Han kom inn med samme utgangspunkt. Han hadde heller ikke hatt den rollen tidligere i karrieren. For første gang spilte han dypere på midtbanen, men det var også ambisjonen hans og det er også ambisjonen til Mason.

– Så er dette en prosess vi må gjennom. Det skjer altså ikke over natta, men han har kampintelligens, teknikk, godt overblikk, han vet hva han skal gjøre med ballen, han har dynamikken i spillet sitt og mentaliteten – så han har alle ingredienser for å løse rollen, sa United-manageren.

Mer fra pressekonferansen:

Mainoo, EvansMartinez og om flere kjøp

 

Powered by Labrador CMS