Chelsea FC v Manchester United - Premier League

– Forberedt på å bli med på Chelseas pre-season

Publisert Sist oppdatert

United fikk forrige uke sitt tredje bud på til sammen 55 millioner pund på Mason Mount avslått, og slik situasjonen er nå er ikke klubben villig til å strekke seg lenger.

Dermed er en potensiell overgang for øyeblikket satt på vent, ettersom heller ikke Chelsea ser ut til å ønske å gå ned fra kravet på 65 millioner pund.

Matt Law i The Telegraph følger situasjonen tett og skriver at Mount er forberedt på å bli med på Chelseas pre-season, dersom tingenes tilstand ikke endrer seg.

Mount ønsker som kjent ikke, i alle fall på nåværende tidspunkt, å forlenge kontrakten med Chelsea som går ut neste år, men Law skriver at han heller ikke har bedt om å få forlate londonklubben.

Neste mandag skal være Mauricio Pochettinos første dag som Chelsea-trener, og kun en dag senere kommer de første spillerne tilbake ferie.

Mount vil da angivelig gi beskjed om at han vil fortsette å gi alt for Chelsea så lenge han er i klubben, at han vil melde seg selv klar til klubbens sommertour og jobbe hardt foran neste sesong.

Så får tiden vise hvordan denne sagaen ender.

Powered by Labrador CMS