Mason Mount

– Chelsea avslo nytt United-bud, men ønsker forhandlinger

United var beredt til å gi opp Mason Mount om det tredje budet ble avslått, men det er fortsatt gode muligheter for at Mason Mount kan bli United-spiller.

Publisert Sist oppdatert

Chelsea sa nei til Manchester United for tredje gang, men London-klubben skal ha kommet med et forslag til løsning slik at Mason Mount kan bli Manchester Uniteds første kjøp denne sommeren.

mount290521
CHAMPIONS LEAGUE-MESTER: Mason Mount var med å vinne Champions League med Chelsea. Nå skal han være nær en overgang til United.

Fredag meldte en flere medier at Manchester United ville komme med et tredje bud på Chelseas midtbanespiller Mason Mount-bud. Senere på dagen kom rapportene fra flere hold om at budet var levert til Chelsea.

Både Matt Law (Daily Telegraph) og David Ornstein (The Athletic) meldte om et bud på 50 millioner pund + 5 millioner i ulike bonuser.

Budet fra United ble omtalt som et mulig siste bud fra United, som skulle være beredt til å forlate Mount-jakten om ikke Chelsea aksepterte budet.

Likevel tikket meldingene inn på fredagskvelden (fra blant annet Law og Ornstein) om at Chelsea hadde avslått Uniteds tredje bud også.

Likevel er det et berettiget håp, både for United og Mount selv, om at overgangen kan bli en realitet. Chelsea ønsker nemlig forhandlinger og skal ha kommet med et forslag som innebærer at United betaler 58 millioner pund + 7 i mulige bonuser.

Chelsea har også tilbudt seg å møte Uniteds representanter ansikt til ansikt for å løse situasjonen.

eth210423v
TRENGER FORTGANG: Erik ten Hag skal være svært lysten på å få løst overgangsfloken for Mason Mount snarest mulig.

Avstanden er altså ikke spesielt stor nå, men samtidig har Chelsea altså bedt om mer på et tidspunkt hvor United nok allerede følte at de hadde strukket seg langt.

Samuel Luckhurst i Manchester Evening News skriver lørdag morgen at United-ledelsen, med fotballdirektør John Murtough i spissen, skal være frustrerte over måten Chelsea har kommunisert med United på.

Ifølge Ornstein er det fortsatt håp om å få til en rask løsning slik at ikke 24-åringen går glipp av verken sesongoppkjøring eller starten på 2023/24-sesongen.

Den nye Chelsea-manageren Mauricio Pochettino skal ha vært lysten på å beholde Mount i klubben, men avgjørelsen om å selge 24-åringen skal allerede ha blitt tatt

Mount er en akademispiller i Chelsea og derfor ekstra verdifull for London-klubben for å balansere regnskapet og dermed innfri Financial Fair Play-kravene etter at Chelsea har brukt enorme summer på nye spillere under de nye eierne det siste året

Mount skal ha avslått de to siste kontraktstilbudene fra Stamford Bridge-klubben.

Uniteds andre bud, som ble lagt inn på onsdag, skal for øvrig hatt en totalramme på 50 millioner pund.

Powered by Labrador CMS