mountpochettinooo

– Vi må bevege oss videre

Mauricio Pochettino skal ha ønsket å beholde Mason Mount, men er ikke så interessert i å snakke om Uniteds nye midtbanespiller nå.

Publisert Sist oppdatert

Forutsigbart nok fikk den nye Chelsea-sjefen, Mauricio Pochettino, spørsmål om Mason Mount på sin første pressekonferanse.

Pochettino skal ifølge flere, inkludert Fabrizio Romano, ha ønsket å beholde Mount i klubben, og fikk spørsmål om nettopp det.

I et tidligere svar hadde Pochettino snakket om at det ikke er noe poeng i å se bakover, og han valgte å ikke gjøre det med Mount heller.

– Når jeg snakker om fremtiden, så handler det om spillerne som er i stallen, og han er en Manchester United-spiller nå. Jeg vet ikke hva som har skjedd i fortiden, og vi må være fokuserte på våre spillere, og bevege oss videre, og prøve å bygge en fin historie, sa Pochettino.

Mount ga i sitt første United-intervju uttrykk for at det hadde vært tydelig i noen måneder at Chelsea ikke ønsket å beholde ham, men det er lite som tyder på at det har handlet om Pochettino, men mer om at Chelsea har hatt et behov for å få inn penger denne sommeren, og at Mount ville være et godt salgsobjekt.

mounttenhag050723
NYSIGNERINGEN MED SIN NYE SJEF: Mason Mount og Erik ten Hag.
Powered by Labrador CMS