Jol gir dommeren skylden

En rekke dramatiske situasjoner oppstod i gårsdagens kamp. Hardtpressede Spurs-manager Martin Jol mener laget hans ble snytt for straffespark.

Publisert Sist oppdatert

Tottenham har i likhet med United fått en noe skuffende start på sesongen. London-laget hadde store ambisjoner om at dette skulle bli sesongen der de skulle etablere seg blant topp 4. Men slik har det ikke gått, og dermed har manager Martin Jol fått føle presset de siste ukene. Igår var det en svært skuffet nederlender som møtte til pressekonferanse. Spesielt episoden der Wesley Brown reddet en ball rett foran mål gjorde Jol frustrert.

«Han brukte alt det en keeper kan bruke, bortsett fra at han ikke er keeper da, men en forsvarer. Hvis man er fra Manchester kan man lett si at det ikke var straffe. Hvis man er fra England kan man imidlertid se at de store avgjørelsene ikke falt vår vei. Selvom man kun bruker en liten del av armen, er det straffespark,» sa Jol ifølge The Guardian.

«Jeg synes ikke United så veldig bra ut. De hadde et par spillere ute, og hadde vi fått det første målet, kunne det gått.»

Powered by Labrador CMS