Trodde på VM-gull – så møtte de Fellaini

Et langt bein her, et langt bein der.

Publisert Sist oppdatert

– Det lureste i dette verdensmesterskapet har vært å glemme alle antakelser, å snu opp ned på alle fordommer, å forvente det uventede. Ikke at det stoppet Brasil, den evige favoritten, fra å komme brautende inn i byen drevet av en overbevisning om at turneringen måtte bli deres. Og så møtte de Marouane Fellaini.

Slik starter Daily Telegraph-journalist Jim White sin rapport fra fredagens Belgia-triumf mot Brasil.

LES OGSÅ: VM-BØRSEN: Dette var verdensklasse!

Romelu Lukakus fantastiske målgivende pasning, Thibaut Courtois’ redninger, Eden Hazards storspill… det var i det hele tatt mange som fortjente ros etter 2-1-seieren.

Det er uansett liten tvil om at Marouane Fellaini er en av dem. Han var involvert i begge målene, selv om han på ingen måte var sist eller nest sist på noen av dem, men mest av alt så var han kongen i duellene, i tillegg til at han gang på gang fikk stoppet brasilianerne langs bakken.

Et langt bein her, et langt bein der.

LES OGSÅ: Mine tanker om Fellaini-forlengelsen

Det føltes som om det alltid var Fellaini som var i veien når brasilianernes angrep ble stoppet. Nå legger vi selvsagt ekstra godt merke til alt Fellaini gjør siden han er så lett å få øye på, men han var virkelig strålende.

– Bør være selvskreven på laget mot Frankrike, skrev Eivind Brennhovd Holth i vår vurdering etter kampen.

Jim White avslutter sin artikkel slik:

– Vi må venne oss til tanken om at det kan være Marouane Fellaini – som så ofte blir latterliggjort og hånlig omtalt som billedgjøringen av anti-fotball – som om litt over en uke løper rundt i Moskva mens han holder VM-troféet.

Powered by Labrador CMS