Fosu-Mensah i sykesenga

OPPDATERT: Trolig ute resten av sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Marouane Fellaini fikk marsjordre fra Martin Atkinson da han dunket til hodet til Sergio Agüero med pannebrasken i 0-0-kampen mot byrival Manchester City torsdag.

Dermed må belgieren stå over de tre neste seriekampene – mot Swansea, Arsenal og Tottenham.

Kampen endte ikke noe bedre for United av at innbytter Timothy Fosu-Mensah skadet seg helt på tampen.

Skallet Agüero

Det røde kortet ble delt ut etter ar Fellaini hadde taklet Agüero to ganger på 30 sekunder. Først fikk Fellaini et gult kort for å ha vært fryktelig seint ute på en hurtig Agüero, før han løp rett fra det gule kortet for å felle Agüero igjen.

Da tordnet Agüero mot belgieren og løp bort og slengte med leppa. Fellaini responderte med en lett dytt fremover på eget hode, altså skalling, og Agüero falt lett i bakken.

Fellaini fikk direkte rødt kort, og måtte roes ned av Eric Bailly og flere lagkamerater. Til slutt måtte han nærmest følges av banen.

Skulderskade for Fosu?

Timothy Fosu-Mensah skadet seg da han fulgte et City-løp inn i Uniteds 16-meter helt på tampen. Han holdt seg til skulderen, og la seg senere ned i tydelige smerter da dommeren blåste av kampen.

Etterpå var Mourinho pessimistisk.

– Fosu-Mensah er skadet. Han pådro seg en betydningsfull skade på slutten, sa manageren.

Fredag la Fosu-Mensah så ut et bilde av seg selv på Instagram LIVE, der han var i sykesenga. Det var ikke koblet noe tekst til bildet, slik at det er vanskelig å spekulere i hvor alvorlig smellen er.

James Ducker i The Telegraph skrev sent fredag kveld at Fosu-Mensah nå mister resten av sesongen, med det som skal være en skulder ute av ledd.

Uansett var en ny skade det siste United trengte.

Uheldig skadesituasjon

Fra før av må United klare seg uten en rekke nøkkelspillere mot Swansea til helgen.

Juan Mata, Marcos Rojo og Zlatan Ibrahimovic langtidsskadet, mens både Paul Pogba, Chris Smalling og Phil Jones måtte stå over mot City torsdag. I tillegg kan det altså se mørkt ut for Fosu-Mensah i søndagens kamp.

United har nå bare 13-14 senior utespillere klare for spill mot Swansea, selv om det muligens blir åtte kamper til denne sesongen. Det betyr en tøff belastning på seniorene, samtidig som noen unggutter nok kanskje får spille mer sentrale roller enn de ellers ville gjort.

Klare for spill:

Keepere: De Gea, Romero

Forsvarere: Valencia, Darmian, Shaw, Bailly, Blind, Young (unggutten Tuanzebe er backup)

Midtbanespillere: Carrick, Herrera, Lingard, Mkhitaryan (+ Fellaini i Europa)

Spisser: Rashford, Rooney, Martial

Usikre eller ute: Zlatan, Mata, Jones, Smalling, Rojo, Pogba, Fosu-Mensah, Fellaini (i ligaen i 3 kamper).

Få full oversikt over skader og karantener her.

Powered by Labrador CMS