Klarte ikke å senke Portugal

Verken Lukaku, Fellaini eller resten av Belgia klarte å senke Portugal.

Publisert Sist oppdatert

Romelu Lukaku startet for Belgia mot Portugal i Brussel, og i løpet av de første 70 sekundene hadde han allerede vært nære ved to ganger – på et innlegg fra høyre rakk han ikke frem, mens det påfølgende innlegget fra venstre havnet bak ham, slik at avslutningen ikke ble spesielt farlig.

Etter en livlig start forsvant United-spissen litt ut av kampen. Portugal var det klart beste laget i den første omgangen selv om de manglet Cristiano Ronaldo – han fikk hvile siden han tross alt måtte være med på å senke Liverpool i Champions League-finalen før han kunne ta seg noen dager fri.

I pausen gjorde Belgia fire bytter – blant annet ble Lukaku erstattet av Benteke, mens Marouane Fellaini kom inn for Dembelé. Fellaini lå litt dypere enn han ofte gjør i United, men uansett hva Belgia gjorde, så fortsatte hovedtrenden – Portugal så mer strukturerte ut, og funket bedre som et lag.

Belgia har to VM-oppkjøringskamper igjen, og også de to kampene spilles i Brussel. Det er mot Egypt førstkommende onsdag, og mot Costa Rica mandag 11. juni. Belgia skal møte Panama, Tunisia og England i gruppespillet – i den rekkefølgen. Forhåpentligvis for Lukaku og Fellaini har de mer å by på der.

BELGIA-SJEF: Roberto Martínez.

 

Powered by Labrador CMS