– En kamp Fellaini bør nyte

I fjor ble det et trist takk for sist, men denne gangen kommer en helt ny Fellaini til Goodison Park.

Publisert Sist oppdatert

Det tror i alle fall Phil Neville.

– Jeg tror det blir bra for Fellaini å komme tilbake til Goodison denne gangen fordi han returnerer langt sterkere enn sist, sier Neville til manutd.com.

En annen spiller

Belgieren ble selve symbolet på den store nedturen under David Moyes, men det er en kraftig forbedret utgave av Marouane Fellaini som retrnerer til Goodison Park denne helgen.

Fellaini har blitt en av Van Gaals nøkkelspillere i sin midtbanerolle, og fyrtårnet med de karakteristiske krøllene strutter av selvtillit om dagen.

I skarp kontrast til fjoråret. 

INGEN SUKSESS: Phil Neville var en del av trenerteamet til David Moyes i United.
INGEN SUKSESS: Phil Neville var en del av trenerteamet til David Moyes i United.

For oppgjør på Goodison Park for ganske nøyaktig ett år siden endte med Everton-seier i det som ble David Moyes sin siste kamp som United-manager.

Marouane Fellaini, som skulle være Moyes store sommerkjøp, fikk ikke engang slippe til. Everton, uten Moyes og Fellaini, hadde en solid sesong under den nye manageren Roberto Martinez og kjempet for å nå Champions League.

For United, Moyes og særlig Marouane Fellaini var nedturen og ydmykelsen komplett etter nederlaget på Goodison Park.

Nå er rollene snudd på hodet. Everton sliter og United har alle muligheters mor til å sikre seg Champions League-fotball igjen.

– Fellaini returnerer til Goodison full av selvtillit, forklarer Neville som spilte sammen med Fellaini i Everton, før han ble treneren hans i United.

– Bør være takknemlige

Neville mener Everton-fansen nå bør glemme den kontroversielle overgangen på tampen av sommervinduet 2013 og heller takke Fellaini for fem gode år i klubben.

– Det som skjedde rundt overgangen hører historien til, så Everton-fansen kan se på det hele og si at Marouane gjorde en god jobb for oss da han var i klubben, sier Neville.

Powered by Labrador CMS