– Han vil til United, men…

Mark Ogden forteller til united.no at en overgang for Wesley Sneijder – grunnet hollenderens lønnskrav – henger i en tynnslitt tråd.

Publisert Sist oppdatert

Da united.no møtte Sir Alex Ferguson i Boston, fortalte skotten at Internazionale nektet å gå med på et salg av 27-åringen, og siden den gang har overgangssagaen vært preget av kontrabeskjed på kontrabeskjed. Ja, senest i dag fikk saken atter en vending da tabloidavisen The Sun i formiddag meldte at Wesley Sneijder har gått med på et lønnskutt.

Men ifølge Mark Ogden er ikke dét tilfellet. Overfor united.no røper i stedet den anerkjente The Telegraph-journalisten at en potensiell overgang per nå henger i en tynnslitt tråd.

– I skrivende stund er ikke klubbene engang i samtaler om en overgang, og de har heller ikke vært i forhandlinger siden starten av juli. Sånn sett ser det bare mindre og mindre sannsynlig ut at han ender opp i United, forteller Ogden, som dermed heller kaldt vann i årene til de som så inderlig håper å se den målfarlige midtbanemannen inn portene på Old Trafford.

Ogden vet også at nederlenderens skyhøye lønnskrav er hovedårsaken til at sommerens store overgangfarse tilsynelatende vippes av pinnen. Men til tross for at journalisten hevder David Gill & Co neppe er villige til å imøtekomme Sneijders lønnskrav, tør han likevel ikke utelukke helt at maestroen gjør Manchester United-spiller av seg før overgangsvinduet stenges.

– Nei, for ryktene vil ha det til at Sneijder vil til United – men det er lønningene hans som er problemet. Ting kan imidlertid skje i en forrykende fart dersom han plutselig går med på et lønnskutt, sier han.

Luka Modric og Samir Nasri er to andre navn som har blitt nevnt i forbindelse med en overgang til Manchester United gjennom stort sett hele sommeren. Ogden kan imidlertid røpe at Wesley Sneijder er den eneste spilleren Sir Alex Ferguson faktisk har i kikkerten.

– Ja, enten så kommer Sneijder, eller så kommer ingen. Fergie ønsket å hente Samir Nasri, men Arsenal ville ikke selge til United. Nå forsvinner Nasri til Manchester City.

Powered by Labrador CMS