skinner140523c

Blir motivert av tapet: – Vi kommer til å gi alt

Publisert Sist oppdatert

Marc Skinner og Manchester United tapte FA-cupfinalen mot Chelsea.

Skinner tror likevel at United er på vei mot toppen, og at videre investering vil være med på å løfte United opp på Chelseas nivå.

– Vi vokser, men erfaringen Chelsea har, og det de har investert opp gjennom årene, er en faktor, men vi reduserer avstanden [mellom klubbene]. Vi må fortsette å være med i kampen om de beste spillerne. Dette er klubben en ønsker å komme til om en er et stortalent – vi er på god vei mot noe stort.

– Dette [tapet] fungerer som drivstoff for oss. Jeg lover at vi kommer til å gi alt for å komme tilbake i finaler og i Champions League. Vi vet at vi må være synonyme med suksess. På veien vil en få noen nedturer, og dette i dag var en av de nedturene.

LES OGSÅ: Spillerbørsen fra finalen
LES OGSÅ: Bjarte Valen-kommentar fra Wembley

Noen av høydepunktene:

Skuffet Thorisdottir

Maria Thorisdottir – som gikk glipp av kampen på grunn av skade, og heller var med som MUTV-ekspert – var både stolt og skuffet.

– Jeg er veldig skuffet. Det er aldri hyggelig å tape, og spesielt ikke kamper som dette. Dessverre handler det om å score mål, og Chelsea scoret i dag, mens vi ikke gjorde det. Vi bør være stolte over oss selv for at vi har kommet så langt som vi har gjort, men vi er også veldig skuffet, sa Thorisdottir.

– Jeg tror spillerne kommer til å bruke dette som motivasjon til å prøve å slå City på søndag. Vi kommer til å ha en fridag i morgen for å skru av, og så er vi i gang igjen på tirsdag, og kommer til å gi alt for å være mest mulig klar før søndagen. Vi er fortsatt med i kampen om å vinne ligaen. Vi må sørge for å vinne våre kamper, og så må vi satse på at Chelsea gir fra seg noen poeng, sa Thorisdottir.

United ligger ett poeng foran Chelsea i ligaen, men Chelsea har tre kamper igjen mot Uniteds to. United møter Manchester City neste søndag, før de skal spille borte mot Liverpool i siste serierunde.

thorisdottir140523
SKUFFET: Maria Thorisdottir. Skjermbilde fra ManUtd.com/MUTV.
Powered by Labrador CMS