rashjubel140123

Matchvinner mot City: – Ingenting bedre enn å gjøre det fremfor Stretford End

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford var en fornøyd mann etter å ha senket Manchester City.

– Det var veldig viktig for oss å vinne denne kampen. For det første for å holde momentumet gående, og for det andre fordi det er en veldig viktig kamp for fansen, sa Rashford til MUTV.

– Vi har jo hatt progresjon siden sist vi møtte dem, og det å vinne her bekrefter det.

Rashford mener City spilte bedre enn United (kanskje med den andre omgangen mest i tankene).

– Jeg synes de spilte bedre enn oss, de var mye bedre med ballen, men vi stod sammen, led der ute på banen, og så klarte vi å sikre seieren til slutt.

Se høydepunktene fra Uniteds snuoperasjon mot City: 

City tok ledelsen, før Bruno Fernandes utlignet med det som ble et kontroversielt mål siden Rashford lå i offside – men Rashford berørte aldri ballen, og han mener selv at det var riktig avgjørelse å la det bli mål.

– Jeg bare stoppet. Om jeg trodde jeg var onside ville jeg tatt ballen og gått mot mål, men jeg innså at jeg trolig hadde løpt litt for tidlig, så jeg bremset helt ned. Jeg tror ikke jeg blokkerte noen av Citys forsvarsspillere, så jeg vet ikke hvorfor det skulle blitt annullert. Kanskje hvis jeg hadde blokkert noen forsvarsspillere, eller noe sånt, så kunne jeg forstått det, men jeg bare stoppet, sa Rashford.

LES OGSÅ: Derfor ble det mål og ikke offside

Kort tid etterpå ble han matchvinner da han satte Alejandro Garnachos lave innlegg i mål.

– Det var en fantastisk følelse da det andre målet gikk inn, og det er ingenting som er bedre enn å gjøre det fremfor Stretford End.

Rashford var glad for at United spilte akkurat den veien i den andre omgangen.

– Når en er sliten, kjenner på smerter og lider, så ønsker en å spille mot Stretford End, helt klart. Det er de som holder deg gående, og hver gang en har en mulighet, eller kommer i nærheten av mål, så hyler og skriker de, og det gir deg virkelig et løft.

LES OGSÅ: Ten Hag: – Vurderte absolutt ikke å bytte ut Rashford

Powered by Labrador CMS