– Har han kampånden i seg?

Rio Ferdinand er spent på utviklingen til Marcus Rashford.

Publisert Sist oppdatert

Han stod over Watford-kampen grunnet suspensjon, og han mister også kampene mot Wolverhampton og Derby etter sitt røde kort mot Burnley, Marcus Rashford.

Kanskje får han derfor sjansen fra start i onsdagens Champions League-kamp mot Young Boys i Sveits – en drøy uke etter at han ble matchvinner for England nettopp mot Sveits.

Bruken av Rashford er noe engelsk media er mest opptatt av, og mange har en mening om det.

José Mourinho brukte også pressekonferansen før Watford-kampen til å forsvare sin bruk av spissen, da han i et over fire minutters langt og forberedt innlegg la fram alle fakta.

Les saken: – Rashford? Lite spilletid?

Tidligere United-spiller Rio Ferdinand er likevel ikke helt overbevist over argumentasjonen, selv om han erkjenner at det også er opp til Rashford å ta opp stridshansken.

– Mourinho har kjøpt Lukaku og hentet Sánchez. Hvilken beskjed sender ham med det til denne unge spilleren? Jo, at du ikke er min viktigste mann. Akkurat det må Mourinho ta ansvaret for.

– Men samtidig går utfordringen da, som med mange unge spillere nå for tiden, tilbake til Rashford.

– Har han kampånden i seg? Sier han til seg selv: «Jeg bryr meg ikke om hvem du henter inn. Sánchez kjenner ikke denne klubben som meg. Jeg er helrød. Fansen ønsker å se meg spiller. Jeg skal overbevise manageren om at jeg bør starte. Jeg skal ikke sitte på benken», for du kan spørre hvilken som helst spiller – å komme innpå fra benken betyr ingenting, fortsetter Ferdinand i et intervju med The Telegraph.

Han mener at Rashford har mistet noe av det spesielle han hadde, evnen til å skape frykt hos motstanderen.

– Hvis jeg var Marcus Rashford og noen spurte meg om «tror du at manageren tror på deg som sin hovedtrussel, en man kan bygge laget rundt?» så ville svaret vært nei, siden jeg ikke starter hver kamp.

– Harry Kane starter hver kamp. Kylian Mbappe gjør det. Wayne Rooney pleide å gjøre det. Michael Owen også. Du kan gi meg alle de minuttene du ønsker i hele verden, men det bryr jeg meg ingenting om. (…) Det handler om å kunne gå ut på banen og spille fra start.

Her kan du lese alt Ferdinand sa om Rashford.

Powered by Labrador CMS