– Like god som Griezmann

Phil Neville er overbevist om at vedkommende allerede befinner seg i Uniteds rekker.

Publisert Sist oppdatert

Neville, som fylte 40 år for en drøy måned siden, har fått med seg ryktene om at Antoine Griezmann kan havne på Old Trafford i løpet av sommervinduet. Han vil også se svært positivt på det om det virkelig blir en overgang for den ettertraktede franskmannen. 

Likevel er den yngste av de to Neville-brødrene av den oppfatning at United allerede er i besittelse av en spiller som talentfull nok til å kunne bli Griezmanns likemann.

Hvem Neville har i tankene?

– Marcus Rashford er god nok sier han, ifølge MEN.

– Han har så gode ferdigheter, men han trenger hele tiden å bli utfordret på det.

– Tanken på at Griezmann kan komme er inspirerende, men innen to til tre år vil Marcus kunne bli like god, mener Neville.

Kometkarriere

MARCUS RASHFORD – kan han bli like god som Griezmann?

Marcus Rashford kom som kjent inn som en vind for temmelig nøyaktig ett år siden. Han debuterte med to scoringer i 5-1-seieren over Midtjylland den 25. februar i fjor, og fulgte opp med nok en dobbel mot Arsenal (3-2) tre dager senere. Til slutt endte han sesongen med åtte fulltreffere på 18 opptredener – og en plass i den engelske EM-troppen.

Ikke alt har glidd like smertefritt for Rashford denne sesongen, men annet var heller ikke å vente. Han er tross alt bare 19 år gammel og har fortsatt mye å lære. Like fullt er han en spiller José Mourinho åpenbart har sans for, og som han ønsker å satse videre på. Til nå har portugiseren sluppet ham til 18 ganger fra start (alle turneringer) og 15 fra innbytterbenken, og fått belønning i form av syv scoringer.

Hva med deg? Tror du Phil Neville har rett i at Marcus Rashford kan bli en spiller i Antoine Griezmann-klasse?

Powered by Labrador CMS