Vil prøve å forlate United om situasjonen ikke bedrer seg

Marcos Rojo har uttalt seg til argentinsk presse om fremtiden i United.

Publisert Sist oppdatert

I et intervju med Olé har Marcos Rojo snakket om fremtiden sin i Manchester United.

Rojo er tilbake i landslagstroppen etter å ha gått glipp av Copa América, og der vil han gjerne bli værende.

– Jeg snakket med [landslagssjef] Scaloni, og han fortalte meg at han var fornøyd med at jeg hadde spilt mange kamper i pre-season, og at jeg så bra ut, og at det var derfor jeg ble innkalt – men at jeg må spille. For å spille på landslaget må en spille i klubben sin, og når en er her må en vise hvorfor.

VIL VÆRE MED NÅR DET GJELDER: Marcos Rojo, her fra VM-kampen mot Frankrike.
VIL VÆRE MED NÅR DET GJELDER: Marcos Rojo, her fra VM-kampen mot Frankrike.

Rojo kunne gått til Everton på slutten av overgangsvinduet, men den overgangen ble stoppet. Hvis situasjonen ikke bedrer seg, så kommer han til å prøve å forlate klubben.

– Det er vanskelig å forlate en så stor klubb. Jeg hadde Everton som mulighet, men på grunn av en avgjørelse fra enten klubben eller manageren, så kunne ikke den gå gjennom. Nå må jeg kjempe frem til desember, og hvis det ikke ordner seg, så vil jeg prøve å forlate klubben. VM-kvalifiseringen og Copa América er på gang igjen, og jeg ønsker å være en del av det. Jeg vil prøve ut alt for å kunne kjempe om å være her [på landslaget].

– Det var et vanskelig år etter VM på grunn av skadeproblemene. Jeg hadde et kneproblem som kostet meg mye. Du mister plassen, og finner det vanskelig å finne rytmen når du returnerer for laget. Det var tøft for meg å ikke være i Copa América.

Powered by Labrador CMS