– Det er det verste som kunne skjedd oss

Marco Verratti skadet ankelen i helgen, og Thomas Tuchel legger ikke skjul på hva det betyr for klubben.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United kunne nærmest ikke trukket en vanskeligere motstander i åttedelsfinalen i Champions League enn Paris St. Germain.

Storlaget fra Paris har flust av superstjerner med ambisjoner om å vinne det gjeveste troféet av dem alle i klubbfotballen, deriblant midtbanekrigeren Marco Verratti.

I helgen ble det en overbevisende 9-0-seier for Paris St. Germain, men alt var heller ikke positivt for Champions League-motstanderen vår.

Marco Verratti måtte nemlig ut med en ankelskade etter bare etter kvarter av oppgjøret.

UTE? Det vil i så fall være et stort slag for baugen for PSG.

– Marco Verratti har veldig vondt, og er på vei til sykehuset for å gjennomgå tester. Jeg har ikke fått noe nytt om skaden hans, men det er ikke bra. Jeg tror det er alvorlig. Det er faktisk det verste som kunne skjedd med oss, sa PSG-trener Thomas Tuchel til Canal+ etter kampen, og sikter nok til at PSG i øyeblikket ikke er så godt forspent i den posisjonen.

Adrien Rabiot kan i teorien hentes inn i varmen igjen av Thomas Tuchel, men den overhengende overgangen bort fra klubben har ført til at Rabiot har vært utelatt fra de siste kamptroppene. Det er heller ikke utenkelig at PSG gjør et innhogg på overgangsmarkedet så lenge januar-vinduet er åpent.

PSG bekreftet senere at det dreier seg om en forstuet ankel for Verratti. Omfanget er enda ikke kjent, men det er lite sannsynlig at spilleren blir klar til kampen på Old Trafford i februar.

Powered by Labrador CMS