Manchester United – Sunderland 2-0

To scoringer fra Dimitar Berbatov sikret United en komfortabel 2-0-seier over gjestene fra Sunderland på Boxing Day.

Publisert Sist oppdatert

De første 25 minuttene var majestetiske fra hjemmelaget. Pasninger, bevegelse, kreativitet, ja alt satt som det skulle. Berbatov headet inn 1-0 etter fem minutter, da han satte hodet på et lekkert innlegg fra Rooney.

Berbatov hadde et nytt skudd i stolpen, mens Anderson traff tverrliggeren like etter. Rooney, Giggs og berbatov igjen, hadde store muligheter, men det ble med det ene målet.

Sunderland fikk strammet litt opp på formasjonen i løpet av omgangen, og med fem mann på midten har de klart å hindre United å fortsette det enorme trykket de hadde.

2-0-scoringen kom etter 57 minutters spill. Berbatov skyter fra hjørnet av 16-meteren, og ballen går via ryggen til Anton Ferdinand og i mål.

Utførlig referat kommer på united.no, samt kommentarer og reaksjoner fra Uniteds spillere og trenere

Uniteds lag: Van der Sar, Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra, Park, Carrick, Anderson, Giggs, Rooney, Berbatov

Innbyttere: Kuszczak, Gary Neville, Smalling, Gibson, Macheda, Chicharito, Bebe

Det rapporteres fra Old Trafford at Nani er skadet, mens Fletcher er småsyk.

Sunderland starter med disse spillerne: Gordon; Elmohadamy, Onouha, Ferdinand, Bardsley; Malbranque, Henderson, Riveros, Zenden; Bent, Gyan

Vi følger selvsagt oppgjøret via live tekst her på united.no.

Lagoppstillingen blir offentliggjort rundt kl 15.30, og så er det bare å sette seg i godstolen og følge det spennende oppgjøret. Sunderland, med Steve Bruce ved roret, har gjort det bra så langt i sesongen, så det ventes en tøff og jevn batalje på Old Trafford.

Til glede for alle norske TV-tittere velger TV2 å sende kampen på sin moderkanal, og dermed kan alle med tilgang til TV2 se kampen gratis i Norge.

Skulle du være avskåret fra TV-verden kommer vi selvsagt til å følge hvert spark på ballen her på united.no. I vinduet under følger vi kampen via live-tekst.

<iframe src=»http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=e849011977/height=550/width=542″ scrolling=»no» height=»550px» width=»542px» frameBorder=»0″ allowTransparency=»true» ><a href=»http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=e849011977″ >Manchester United – Sunderland</a></iframe>
Powered by Labrador CMS