– Liker å møte Stoke

Sir Alex Ferguson forteller til Manutd.com at han liker utfordringen som ligger i å møte lag som Stoke.

Publisert Sist oppdatert
Forrige ligarunde vant United en kamp hvor begge lag hadde mange ballberøringer og spilte god fotball. Tirsdagens kamp vil etter alt å dømme stå sterkt i kontrast med sist kamp på Emirates.

– Må takle det

Uansett hvilket lag Stoke stiller med så er det elleve mann med en enorm arbeidsmoral. Potters-sjefen Tony Pulis evne til å få fram det er noe Sir Alex virkelig beundrer. – Du vet hvordan lagene til Tony Pulis er, de ofrer seg alt hundre prosent for laget. – De kjemper hele veien, alle sammen, og man må bare lære seg å takle det. Det liker jeg, sier United-sjefen.

”Crazy Gang”

Stoke har nå klart å bli en fast deltaker i den øverste divisjonen i England. Sir Alex sammenlikner laget med Wimbledon og den såkalte ”Crazy Gang” som Liverpool og United slet med på 80- og 90-tallet. – Når Wimbledon først kom opp i vår divisjon, var det absolutt ingen som så frem til å møte dem. – Men så begynte jeg og laget mitt å like det, fordi det var en utfordring. Det var en fysisk utfordring i form av måten de ønsket å spille på, fortsetter han.

– Viktig kampprogram

Skotten legger ikke skjul på at det er en viktig periode United går i møte nå. – Da jeg først så på det, fra midten av januar til slutten av februar, så det skremmende ut. Men når man ser tilbake noen år ser man at vi har alltid hatt perioder hvor man peke ut flere kamper man simpelthen må vinne. Det er det vi må gjøre denne gangen også. Her ser du hvem Manchester-klubbene møter: KampprogrammetDe fleste mener at Manchester City har en enklere terminliste framover. Men det er ikke sikkert at presset vil slippe serielederne av den grunn. – Jeg aner ikke hva City føler akkurat nå, men det er viktig at vi klarer å henge med, avslutter Ferguson.
Powered by Labrador CMS