Rooney går ikke til PSG

Ulike medier har i lang tid meldt at Rooney kommer til å gå til Paris St-Germain i sommer, men Ferguson tror ikke det skjer.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i uken gikk Michel Moulin, som tidligere jobbet som rådgiver for PSG, ut og sa at Rooney-avtalen var klar, og at spissen kom til å spille for dem fra neste sesong. Men rykter skal som alltid tas med en klype salt, og selv om siste ord definitivt ikke er sagt i denne saken, sier Ferguson at han ikke tror det ligger noe i ryktene om Paris.

– Jeg tror ikke det er noe der i det hele tatt, sa Ferguson, som naturlig nok fikk spørsmålet etter at Rooney hadde blitt byttet ut da United lå under 2-1 mot West Ham på onsdag.

Mange har ment at forholdet mellom de to har kjølnet, og at Rooney tenker alvorlig på om han skal forlate United i sommer. Ferguson vil ikke si noe om eventuelle kontraktsforhandlinger, men han sier at byttet på onsdag kun ble gjort fordi Kagawa spilte for bra til å bli byttet ut, og at han og Rooney ikke har problemer.

– Jeg har ingenting å si om kontrakten, men når det kommer til byttet, så handlet det enkelt og greit om at han ikke spilte like bra som Shinji Kagawa. I så mange kamper, har Rooney vært best på laget vårt, men denne kvelden spilte Shinji ekstremt bra.

Uansett hvor mye vi måtte ønske det var slik, så er nok ikke dette siste gang vi hører rykter om Paris-overgang for Rooney.

Powered by Labrador CMS