– Rooney ut, Rashford inn

Manchester Evening News med ganske klar tale. Les her hva avisene skriver etter 5-2.

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet en del av det som står om Uniteds 5-2-seier mot Galatasaray lørdag kveld.

Manchester Evening News, Rob Dawson:

– Rooney burde settes ut. (…) Rooneys 1.omgang oppsummerte hvorfor han ikke passer i 10er-rollen – han er for treg, for lite bevegelig og mister ballen for lett. (…)

– Han er blitt kalt «Turn-Around Toni» og han kan sies å være heldig som fortsatt er en United-spiller, men prestasjonen i Gøteborg var som å se ham på sitt beste fra 2010. (…) Valencias utfordring er å vise at dette ikke bare var en enkelt kamp på det nivået. (…)

mr

– Zlatans kropp er fantastisk…

– Herrera og Schneiderlin slet. Franskmannen kan skylde på bare et par treningsøkter med laget, men Herrera har spilt mye mot Wigan og Dortmund. Likevel var han nesten så svak som Rooney før pause. Det passer ham ikke å spille så dypt i banen som han gjorde da. 4-3-3 ville passet Herrera bedre, men det spørs vel om Mourinho ønsker det – i alle fall før Pogba kommer.

Børsen:
8: Valencia
7: Shaw,Zlatan, Rashford, Mata, Memphis
6: De Gea, Bailly, Blind, Schneiderlin, Mkhitaryan, Martial, Rooney, Fellaini, Carrick, Young, Lingard, Romero, Rojo, Jones, Darmian
5: Herrera

The Independent, Jack de Menezes:

“Zlatan Ibrahimovic writes the headlines but defence remains a worry”

-The Independent

De mange tusen United-supporterne i Gøteborg forlot arenaen fornøyde. Sju mål, Zlatans brasse i United-debuten på hjemmebane (…), men om det var noen som var misfornøyde så trenger man ikke å se lenger enn til manageren. (…) Det var en grusom defensiv prestasjon i 1. omgang med det som så ut som førstelaget som er grunnen til bekymring. (…)

anval

Om det var Mourinho-faktoren som slo inn etter pause er det bare spillerne som kan svare på, men etter at Fellaini, Mata (red.anm: Feil, kom først inn midtveis i 2. omg), Lingard, Carrick og Rashford kom innpå i pausen spilte United noe av den beste fotballen de har levert i de tre årene som har gått siden Sir Alex Ferguson ga seg. (…) Mourinho fikk erfare at av og til er det ungdommen som er svaret, uansett hvor mye penger du bruker på verdens dyreste spiller.

The Times, Ian Whittell:

Utfordringen Jose Mourinho står foran om han skal oppnå målet sitt om å hente ligagullet i debutsesongen sin, ble veldig synlig i måten United ga bort sin tidlige ledelse på. (…) Målene som kom fungerte imidlertid som et viktig bevis på at Mourinho har klart å blåse litt liv inn i dette etter-Ferguson-United-laget.

Har Marcus Rashford som «star man»

Sunday Mirror, Ben Burrows:

“Zlat’s how you make an entrance”

-Sunday Mirror

Det matte bare bli ham, matte det ikke? Når verdens største klubb bruker hashtagen #Zlatantime for å offentliggjøre lagoppstillingen så vet man at man har lyktes.  (…)

Mourinho viste kortene sine i kampen. Med unntak av en viss franskmann til en verdi av 100 millioner pund – og Chris Smalling – så var nok dette hans førsteellever. (…)

Lik eller mislik Zlatan, mannen er en superstjerne og Premier League vil være en enda bedre arena for ham. (…)

blind54

Men de fire bak ser ikke så bra ut. (…) Daley Blind er som en firkantet brikke der man egentlig trenger en sirkel for at ting skal passe, og selv om Bailly er et talent så er han fortsatt veldig fersk. (…)

United er ikke klare etter en forsesong som mildt sagt har vært kaotisk. (…) Med Community Shield bare en uke unna må det være en bekymring.

Powered by Labrador CMS