City tilbake på vinnersporet

Etter to kamper uten seier overbeviste Manchester City med en 3-0-seier mot Liverpool, og la samtidig press på United før onsdagens kamp mot Newcastle.

Det var aldri noen særlig tvil om hvor poengene skulle ende opp på Etihad Stadium. City var det beste laget og tok ledelsen i første omgang da Sergio Agüero scoret på et langskudd som Pepe Reina burde tatt. Yaya Toure doblet ledelsen senere i omgangen med et godt hodestøt.

I andre omgang ble Gareth Barry utvist for hjemmelaget, og ga i samme slengen litt håp til Liverpool-fansen, og United-fansen som håpet på et nytt poengtap for City. Men minuttet senere fikk City straffespark, og James Milner gjorde ingen feil og fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Dermed leder nå City Premier League, tre poeng foran United. Allerede onsdag kveld kan den luken tettes ned, når United møter Newcastle på bortebane.

Kampen mellom United og Newcastle har avspark 21.00, og kan sees på TV2 Zebra og TV2 PL1.