Sjokkbud fra Arsenal?

Grip godt fast i saltklypen, men det hevdes fra flere hold, deriblant seriøse The Times, at Arsenal skal ha kastet seg inn i kampen om Mikael Silvestre(!)

Publisert Sist oppdatert

The Times skriver onsdag at Arsene Wenger & co. skal ha henvendt seg til Old Trafford med en forespørsel, og sågar lagt frem et bud på den franske forsvarsspilleren. I så fall er det skapt ny usikkerhet rundt Silvestres skjebne.

De siste dagene har nemlig signaler tydet i retning av at 31-åringen vurderte tilbud fra Manchester City og Sunderland.

Tidligere i sommer var flere klubber, deriblant AS Roma, Bordeaux og Paris Saint German, frempå med følehornene sine, bare for å bli skremt bort etter tur av Silvestres lønnskrav.

Spilleren selv antydet at han heller enn å finne seg ny arbeidsgiver ønsket å forbli på Old Trafford inntil kontraktstidens utløp, i juni 2009, i håp om en inntektsbringende testimonial etter ti sesonger i det Rødes tjeneste.

Med smigrende(?) tilbud fra Manchester City, Sunderland, og nå Arsenal, å ta stilling til, er det imidlertid ikke utenkelig at Silvestre vraker tanken på en testimonial foran halvtomme tribuner på Old Trafford (i beste fall) til fordel for sjansen til fortsatt Premier League-spill. Skulle han velge å dra til Emirates, vil han bli den første United-spiller som skriver under for Arsenal siden Brian Kidd i juli 1974.

Powered by Labrador CMS