Vil feire med Molde

WASHINGTON: Men først er Mame Biram Diouf spent på hva som skjer med ham denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert
Jo, da, Mame Biram Diouf er Manchester United-spiller. Men samtidig kjemper den tidligere Molde-spilleren mot spillere som Wayne Rooney, Dimitar Berbatov, Javier Hernandez, Danny Welbeck, Federico Macheda og Michael Owen om spilletid helt på topp i United.
Det sier seg selv at det er vanskelig.

Og så langt i sommer så virker det i alle fall som om Rooney, Berbatov, Chicharito og Welbeck er foran i køen. Owen har også andre kvaliteter og mye mer erfaring enn Diouf. Dermed er han i beste fall sjettevalg akkurat nå. Hvis han virkelig er foran Macheda i køen, da.

Når det er sagt så har Diouf sett ok ut på trening og i kamp i USA, men han innrømmer at han er usikker.

– Vi får se hva som skjer etter preseason. Jeg kan bare gjøre mitt beste, men det er stor konkurranse. Vi får se.

– Føler du deg god nok til å lykkes i United?

– Ja, hvorfor ikke? Man må alltid tenke positivt.

Tidligere er det blitt rapportert at Blackpool var interessert i ham, men det har han allerede avvist på turneen. Han hadde i alle fall ikke hørt noe selv, da.

Det som er sikrere er at han kommer til å reise til Molde for å feire seriegull med dem – hvis Ole Gunnar Solskjærs menn holder serieledelsen sesongen ut.

– Ja, Molde er som mitt andre hjem, og blir det gull vil jeg være med på feiringen av det. Jeg føler fortsatt at jeg er en del av laget. Jeg følger jo med på alle kampene, og var nylig over for å se kampen mot Aalesund, sier han til united.no.

– Så ja, det er fantastisk for Ole og Molde at det går så bra. Forhåpentligvis blir de mestere.

Powered by Labrador CMS