Positiv Diouf

Mame Biram Diouf har funnet seg til rette i England, og håper å kunne slå gjennom i United.

Publisert Sist oppdatert

Mame Biram Diouf er denne sesongen utlånt til fra Manchester United til Blackburn. Spissen har spilt 22 ligakamper for Rovers, og står med tre mål så langt. Senegaleseren, som kom til United for et drøyt år siden, er fornøyd med karrieren i England.

– Det har gått ganske bra for meg, for det er jo ikke alltid det går som en håper, sier Diouf til Romsdals Budstikke i forbindelse med at gamleklubben Molde møtte Wigan til treningskamp.

– Men jeg er glad for å spille mitt første år i Premier League og jeg er glad for å være i Blackburn. Jeg prøver å gjøre mitt beste og få mest mulig spilletid. Jeg mener jeg er på rett veg.

Vil spille for United

Diouf er en spiller med god fysikk, men inrømmer allikevel at det var en stor overgang rent fysisk å gå fra å spille i Tippeligaen til å møte verdensstjerner i Premier League.

– Det var vanskelig i starten, men du blir vant til det, selv om spillerne er både sterkere og raskere her enn i Norge.

– Å våkne en dag og så skulle spille i Premier League betyr at mye blir nytt, men jeg er i ferd med å bli vant til det og jeg prøver bare å kose meg så mye som mulig, forteller han.

Til tross for at nåløyet for å slå gjennom i United er trangt, håper Diouf å kunne greie det.

– Målet mitt er fortsatt å spille for Manchester United, men jeg må vise mitt beste for å få sjansen der. Det er en stor klubb, og kun mitt beste er godt nok for United. Jeg vil gjøre mitt, og så får vi se hva som skjer.

Powered by Labrador CMS