– Selvsagt blir det noen endringer

Publisert Sist oppdatert

United møter Luton borte i ligacupens 3. runde tirsdag kveld, men Ole Gunnar Solskjær holder kortene tett til brystet.

Han vil ikke avsløre om for eksempek Dean Henderson, Aaron Wan-Bissaka og Donny van de Beek kommer inn på laget, og ikke minst hva han skal gjøre med midtbanen – der Fred og Nemanja Matic ikke fikk sjansen mot Crystal Palace.

– Det blir noen endringer. Selvsagt blir det det.

– Noen av dem er fortsatt i preseason, og det er andre som kun har vært her inne i én uke nå, av ulike grunner. Noen av disse trenger spilletid, absolutt og vi kan se at de er rustne. Nå handler det for oss om å gjøre det meste ut av de treningene og kampene vi har.

– Det er imidlertid ingen nye skader etter Palace, men vi vil rullere og vi vil gi flere minutter. Noen skal gjennom hardere trening denne uka for å bli klare til Brighton-kampen, men noen av dem vil bli med ned til Luton-kampen, legger han til i møte med manutd.com.

Mange muligheter

Mot Palace var Fred, Aaron Wan-Bissaka, Eric Bailly og Dean Henderson ubenyttede reserver, mens Donny van de Beek, Odion Ighalo og Mason Greenwood alle kom innpå i løpet av kampen. Alle disse håper nok på spillertid fra start tirsdag.

HØYAKTUELL: Det vil nok overraske mange om ikke Mason Greenwood er å finne fra start mot Luton.

Men hva gjør han med for eksempel Paul Pogba, Marcus Rashford og de andre stjernene som var rustne? Skal de bruke uka på treningsfeltet eller er det nok en kamp som er best for dem?

Samtidig har Solskjær Jesse Lingard, Brandon Williams, Diogo Dalot og kanskje også den unge stopperen Teden Mengi som alternativer mot Championship-laget.

Svaret, om hva han velger, får vi først tirsdag kveld.

VIKTIG: Husk å levere ditt tips for laget i Tipp laget-konkurransen vår. Fristen er tirsdag 12.00. Premie etter hver kamp og de beste sendes til Manchester.

Møter et lag med selvtillit

Tirsdagens motstander har kommet godt i gang i sesongen. De har slått Norwich og Reading i ligacupen, og vunnet mot Barnsley og Derby i ligaen.

– De avsluttet også forrige sesong godt. Det er et lag med selvtillit, de er direkte, spiller med intensitet og aggressivitet og er sterke på dødballer. At Manchester United er motstander betyr selvsagt en stor kamp for dem.

– Det er imidlertid også en stor kamp for våre spillere, de som får sjansen. De må vise at de er klare når de trengs, sier Solskjær.

– Selv så trenger vi fire-fem kamper for å nå nivået vi vet vi er kapable til. Vi har rett og slett ikke hatt mulighet til å gjennomføre de kampene, og vi må nå sørge for å gi spillerne nødvendige minutter. Bortekampen mot Brighton lørdag blir veldig tøff.

– Vi vil avansere tirsdag, men det handler også om gi minutter til noen av spillerne, sier Solskjær.

Powered by Labrador CMS