– Shaw er fortsatt Uniteds beste venstreback

Paul Scholes stiller spørsmål ved Luke Shaws livsførsel, men er like fullt imponert over 22-åringens talenter.

Publisert Sist oppdatert

Fra sin posisjon som ekspertkommentator for BT Sports, stilte Scholes tirsdag kveld spørsmål ved Luke Shaws kroppsfasong og livsstil. Han sammenlignet den unge backen med Wayne Rooney, og antydet at han kanskje ikke er så bevisst på hva han putter i seg som en profesjonell idrettsutøver bør være.

Scholes påpekte riktignok at det er vanskelig å ha noen sikker formening siden han ikke kjenner til hva som foregår bak i kulissene.

– Men med en kroppsfasong som det, ser han ut som en som trenger å spille fotball hver eneste uke.

Husk på at vi for bare noen få år siden trodde at vi hadde sikret oss verdens beste venstreback.

– Vi hadde Wayne Rooney, som ikke tok vare på seg selv når han måtte stå over noen kamper. Han var nødt til å spille hele tiden, både lørdag, tirsdag og når det enn måtte være, sa Scholes, og stilte følgende spørsmål, som han deretter besvarte selv:

– Vil Luke Shaw få spille ti kamper på rad? Med tanke på at Ashley Young har gjort det så strålende som vingback, er jeg ikke så sikker på det. Jeg håper likevel at han har en fremtid (i United). Husk på at vi for bare noen få år siden trodde at vi hadde sikret oss verdens beste venstreback.

– Som en flygende maskin

Scholes var imidlertid imponert over det han fikk se av Shaw i hans første kamp fra start siden en tidlig skade tvang ham ut av hjemmemøtet med Swansea i slutten av april.

– I form er han klubbens beste venstreback. Nå kommer han ikke til å få spille på søndag (mot Manchester City), men her viste han hva han kan.

– Han er som en flygende maskin, og har så kolossalt med kraft i seg. Riktignok ble han litt overrumplet ved baklengsmålet, men jeg kan ikke tenke meg en venstreback som er i stand til å endre en kamp så raskt som Luke Shaw, sa Scholes.

Powered by Labrador CMS