Ryktesaker, uke 41

Dortmund-spiss kommenterer ryktene om en overgang til United.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene i én enkelt sak, slik at det skal bli lett å finne dem for dere som elsker rykter, og lett å unngå dem for dere som ikke er like glad i dem.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 14. oktober

13.00 Robert Lewandowski har lenge vært aet til United, og det har vært spekulasjoner om polakken kan bli forsøkt hentet i januar, til tross for den gode dekningen United har på spissplass. For 24-åringen er det imidlertid ikke noe han går rundt og tenker på.

– Jeg spiller i en god liga, så Ferguson kan se meg hver eneste uke om han vil. Men jeg har to år igjen av kontrakten min med klubben og ønsker å få en like god sesong i år som i fjor, sier han ifølge Daily Mail.

Lørdag 13. oktober

Sir Alex Ferguson skal være interessert i den 19 år gamle ghaneseren Richmond Boakye. Angriperen er Juventus’ eiendom, men kraftspissen har vært utlånt til Serie B-laget Sassuolo de siste sesongene. Der scoret han 12 mål på 34 kamper.

Det er imidlertid tvilsomt at Juventus vil selge unggutten. Dette skriver Clubcall.com.

Fredag 12. oktober

15.50 Lille-backen Lucas Digne blir aet til United og Chelsea. Det er han selv godt fornøyd med, ifølge Sport24. Til dem uttaler 19-åringen følgende: – Jeg er naturligvis svært tilfreds med å ha blitt tatt ut i Frankrikes U21-tropp, og ønsker samtidig velkommen nyheten om at jeg følges i Storbritannia av Manchester United og Chelsea.

Torsdag 11. oktober

Robert Lewandowski, Borussia Dortmunds polske angrepsstjerne, har blitt nevnt i forbindelse med en overgang til Manchester United i lange tider. Sir Alex Ferguson skal ha vært tilstede på Westfalenstadion for å ta den lange målscoreren i nærmere øyensyn ved flere anledninger, og det er liten tvil om at skotten synes Lewandowski besitter spennende kvaliteter.

Ferguson er imidlertid ikke alene om å beundre polakken, og United-bossen kan vente seg sterk konkurranse fra både Juventus og Arsenal i en eventuell drakamp om storscoreren. Det skriver Caught Offside.

Onsdag 10. oktober:

20.20 Silvano Martina har kommentert de siste dagenes rykter om Nemanja Vidic.

– Nemanje spiller ikke nå, fordi han er skadet. Han fokuserer kun på å trene seg opp etter operasjonen. Barcelona? Vidic er allerede en del av en stor klubb, og det finnes ingen forhandlinger, sa agenten på spørsmål om Vidic var på vei til katalanerne.

Ryktene om Vidic handlet i hovedsak om en overgang til den russiske klubben Anzhi. Martina kommenterte ikka Anzhi, men han ble spurt om Barcelona, og vi kan vel tolker dette til at Vidic ikke har noen planer om å forlate klubben.

19.25 Victor Wanyama har spilt alle åtte seriekampene for Celtic, og scoret to mål denne sesongen. Ryktet hans har spredd seg ut over Skottlands landegrenser, og United nevnes som en av de interesserte klubbene.

– Jeg har hørt rykter om flere klubber, den siste er Manchester United. Personlig tror jeg det bare er løse rykter, og fokuset mitt er nå å hjelpe Celtic til å vinne både i Skottland og i Europa, sa Wanyama.

15.45 TalkSport hevder at Borussia Dortmund sikter seg inn på et nytt polsk spisstalent, den 18 år gamle Arkadius Milik. Om vi tolker meldingen riktig, skal Milik være mannen de tyske mesterne har baet ut som erstatter for Robert Lewandowski, som ved opptil flere anledninger – senest i forrige uke – har vært nevnt i forbindelse med en overgang til Manchester United.

07.50 Ifølge såkalte «rapporter» skal Borussia Dortmund-stopper Mats Hummels igjen være i Uniteds søkelys. Det skriver Click Manchester nå på morgenkvisten. Den 21 år gamle tyskeren sies å ha meldt interesse for å flytte utenlands, og dette skal ha fått Sir Alex Ferguson til å reagere kjapt. Nå vurderer han å gjøre et fremstøt allerede i januarvinduet.

Tirsdag 9. oktober:

21.30: Det er ikke lenge siden Roy Keane takket nei til tilbudet om å bli manager i tyrkiske Kamipasa. Selv om det har gått over halvannet år siden sist gang iren ledet et fotballag, kan han imidlertid snart være tilbake i manageryrket igjen. Bolton sparket nemlig Owen Coyle etter en svak åpning på årets Championship, hvor de i øyeblikket ligger på 18. plass på tabellen. Sammen med Mick McCarthy er han nå favoritten til å ta over klubben, skriver Telegraph.

15.20: Robbie Brady kan bekle hele venstresiden, og har vært en hit for det irske U21-landslaget. Dermed ble han flyttet opp på A-landslaget, og debuterte for Irland med mål mot Oman tidligere i høst. Nå skriver Daily Mail at Ståle Solbakken kanskje vil prøve å hente Brady til Wolverhampton. – Vi har gjort noen undersøkelser (om mulige lån), og dette er noe vi vil teste. Vi vil sjekke denne uka om det er mulig, sier den norske manageren. Brady spilte for Hull på utlån hele forrige sesong.

14.30: Russiske Anzhi satser stort, og nå hevder en tysk nettside at russerne vil by 32 millioner pund for Nemanja Vidic, så kan dere tro hva dere vil. Tidligere har Tuttosport hevdet at Barcelona og Juventus også jakter på Uniteds serbiske 30-åring, som har kontrakt i snaut to år til.

Powered by Labrador CMS