– Jeg er fornøyd med laget

Og Bastian Schweinsteiger sier han ikke føler noe ekstra press selv om han er tilbake i Tyskland.

Publisert

Onsdag venter Wolfsburg i Champions League for Manchester United, hvor en seier kan bli høyst nødvendig for å avansere til utslagsrundene.

I lenket til venstre ser du hva Wolfsburg-trener Dieter Hecking sa til pressen før tirsdagens møte med Manchester United.

Noen timer senere var det Louis van Gaal og Bastian Schweinsteigers tur til å avholde sin pressekonferanse, hvor følgende uttalelser kom:

– Jeg er fornøyd med hvordan laget spiller for tiden. Om jeg skal evaluere sesongen så langt var de bare mot Arsenal og Crystal Palace vi ikke var best. Vi skaper vanligvis flere sjanser enn motstanderen – men vi er nødt til å avslutte også, sa Louis van Gaal da han ble konfrontert med hvor lite laget scorer.

Saken oppdateres…

– Viktigste kampen vi har

MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 07: Sean Goss and Cameron Borthwick-Jackson of Manchester United depart for their UEFA Champions League match against Wolfsburg at Manchester Airport on December 7, 2015 in Manchester, England. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Det blir en svært viktig kamp for United tirsdag kveld. Tap kan bety snipp, snapp, snute.

– For øyeblikket er dette den viktigste kampen vi har. Det er veldig viktig for klubben å holde det gående i Champions League, sa han.

– Som manager har jeg vært i tre finaler, tapt én og vunnet to. Min gode venn var der éne gangen, sa han og klappet på skulderen til Schweinsteiger.

– Martial må gi tid

Videre sa han at han ikke vil at de skal stole på at CSKA Moskva slår PSV. Dersom PSV slår russerne, og United ikke vinner, avanserer ikke United.

Han fikk også spørsmål om Anthony Martial, som har opplevd en formdupp etter de imponerende første ukene.

– Han er veldig talentfull, han er bare 19 år og vi er nødt til å gi ham tid.

– Ikke stort press

Schweinsteiger er tilbake i hjemlandet, men føler ikke noe ekstra press av den grunn.

– Jeg har ikke noe stort press. Vi vet hvordan resultatet i gruppa er, vi er bare nødt til å gjøre vår jobb. Vi vant i Manchester, og vi er nødt til å gjøre det igjen. Det blir ikke like enkelt her i Wolfsburg som på hjemmebane.

– Vi er topp-fire i Premier League, vi kan fremdeles gå videre fra CL-gruppa – det mener jeg er en god posisjon. Samtidig har vi enda mer å gå på.

 

Powered by Labrador CMS