– Falcao kan starte

Ingen pressekonferanse, men Louis van Gaal er sitert på at Falcao er aktuell for en plass i startelleveren mot Stoke.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag vant United 3-0 hjemme mot Hull City, og allerede på tirsdag er det ny kamp på Old Trafford, denne gang mot Stoke.

Det var ingen pressekonferanse i Manchester mandag, men noen Van Gaal-sitater har likevel funnet veien til avisene.

Som vanlig er det skadelisten det er mest snakk om før kampen. Ángel Di María pådro seg en lyskestrekk mot Hull og ble tidlig utelukket av Louis van Gaal, mens det forventes at Wayne Rooney skal være klar, til tross for smellen han fikk i sluttminuttene på lørdag.

Manchester United Training and Press Conference

– Han var ikke klar til å spille 90 minutter mot Hull, men 20 minutter gikk greit. Jeg kan bruke ham nå ettersom han har trent hele uka med førstelaget. Han må finne kamprytmen, sier Van Gaal ifølge Guardian.

Etter seieren mot Hull forventes det at United tar sin fjerde strake seier mot Stoke. Van Gaal advarer imidlertid de som måtte føle seg komfortable.

– Hver eneste kamp er vanskelig. Det er derfor Premier League er så spennende – du vet aldri. Atmosfæren på stadionene er fantastisk, og fansen støtter alltid klubben deres til siste slutt. Det er fantastisk. Det var på grunn av atmosfæren jeg ønsket å jobbe i Premier League.

– For en toppklubb som Manchester United er det å vinne det viktigste. Spesielt når vi er på fjerdeplass må vi vinne, ellers kommer andre og tar plassen vår. Selvfølgelig håpet jeg at vi skulle vinne på lørdag, men vi må også vinne mot Stoke.

– Men i Premier League er ingenting enkelt. Se bare på hvordan Liverpool slet mot Stoke, og hvordan Arsenal slet mot West Bromwich – de kunne også ha tapt.

Powered by Labrador CMS