FORTVILER: Det var fint lite som gikk Wilfried Zahas vei i United.
FORTVILER: Det var fint lite som gikk Wilfried Zahas vei i United.

– Han har høye standarder

Wilfried Zaha vet at Van Gaal forventer mye av spillerne sine.

Publisert Sist oppdatert

USA-turneen nærmer seg slutten for Manchester Uniteds del. Over 300 000 supportere har fått med seg de fire kampene som United har spilt så langt, og tirsdag øker tallet når United møter Liverpool i finalen av International Champions Cup.

Wilfried Zaha har ikke fått så mye tillit som han kanskje hadde håpet, men den talentfulle driblevingen har likevel satt pris på oppholdet.

– Turneen har vært herlig og støtten vi har fått fra fansen har vært fantastisk. Antallet fans som har kommet for å se oss på trening, kamper, og til og med på hotellet, viser hvor stor denne klubben er, slo Zaha fast til ManUtd.com.

– Alle er fornøyde med resultatene vi har fått så langt, og den nye formasjonen er noe alle liker. Vi håper at vi kan holde det gående, fortsatte han, og la til:

– Vi er fast bestemt på å vinne denne turneringen.

21-åringen håper han kan gjøre seg fortjent til Louis van Gaals tillit.

– Manageren har høye standarder og alle jobber så hardt de kan på trening og i kamp for å prestere sitt beste. Han vet akkurat hva han ønsker og hvordan og når han vil ting gjort. Det er et bra forventningspress som gjør at vi ønsker å gjøre det bedre, sa han.

– Turneen handler om å komme i form, men man vil også gjøre et godt inntrykk før sesongen som kommer. Jeg kommer bare til å fortsette å jobbe hardt og gjøre mitt beste, understreket Zaha.

Powered by Labrador CMS