Spent på Van Gaal

Rafael gleder seg til å jobbe med sin nye sjef.

Publisert Sist oppdatert

Sesongoppkjøringen begynte allerede for et par uker siden, men først denne uken ankom også Louis van Gaal. Fredag reiste han til USA sammen med spillerne og støtteapparatet, for å forberede seg til den kommende sesongen.

Rafael er blant spillerne som allerede har vært på treningsfeltet i et par uker, ettersom han ikke fikk en plass i VM-troppen til Brasil.

Høyrebacken forteller at han satte pris på fire uker ferie, men at han nå er glad for å være tilbake sammen med lagkameratene.

– Jeg er veldig glad for å være i gang igjen. Vi har trent i to uker nå, og jeg har vendt meg til det ganske raskt, sa han til ManUtd.comog la til:

– Det er det som er viktig – vi må komme i gang og gjøre ting riktig i sesongoppkjøringen. Alle ønsker å komme tilbake på rett spor ettersom forrige sesong ikke var det egentlige oss.

Det har tidligere blitt hevdet at Louis van Gaal har en tendens til å mislike brasilianske spillere, og i sin tid i Barcelona erstattet en rekke brasilianere med nederlandske spillere.

Rafael gleder seg imidlertid til å møte sin nye sjef, og forteller samtidig at han har tro på hollenderens filosofi.

– Jeg er veldig spent. Alle gleder seg til å se hvordan han er både i kamper og ellers. Det er tydelig at han liker å spille med intelligente spillere. Disse spillertypene kan forandre kamper og ofte endre fra en formasjon til en annen. Han ser ut til å være veldig flink til å gjøre det, sa Rafael.

– En del av støtteapparatet har vært her ganske lenge, så vi har en idé om hvordan metodene hans er, men vi ser alle frem til å lære mer av ham, understreket han.

Powered by Labrador CMS