– United trenger tre nye spillere

Scholes kritiserer klubbens spillestil, og forklarer hvilke spillere han mener kreves for å kunne underholde mer.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United er fortsatt inne i kampen om topp 4, og Louis van Gaals menn kan også vinne et etterlengtet trofé dersom de slår Crystal Palace i FA-cupens finale den 21. mai.

Selv om mange mener United bør kjempe om større ting enn dette, oppfyller van Gaals resultater iallefall et slags minstekrav dersom dette går inn.

Det er imidlertid klubbens kjedelige spillestil som har blitt kritisert tyngst av fans og eksperter, særlig etter det lite imponerende 1-0-resultatet mot Norwich forrige helg.

– Jeg tror ikke United-fansen er helt fornøyd med denne sesongen. Hadde det bare vært litt mer underholdende, hadde nok fansen vært mer fornøyde, sier Paul Scholes til Sky Sports.

Uniteds tidligere midtbanemaestro føler at stallen er talentfull nok til å kunne underholde mer, men forteller at det er et par posisjoner han mener klubben bør vurdere å forsterke.

– Det er ikke store inngrep som må gjøres. Vi trenger en spiss, en midtstopper og kanskje noe kreativitet på midtbanen. Hvis vi kan finne det, og en ny og bedre spillestil, tror jeg United-fansen ville vært fornøyde, sier han.

Tidligere i år har han uttalt at blant andre Real Madrid-duoen Luka Modric og Raphael Varane ville utfylt troppen perfekt.

UNDERHOLDER: Memphis Depay er en spiller Scholes mener har potensiale til å underholde United-fansen, selv om nederlenderen for det meste har frustrert United-fansen denne sesongen.
UNDERHOLDER: Memphis Depay er en spiller Scholes mener har potensiale til å underholde United-fansen, selv om nederlenderen for det meste har frustrert United-fansen denne sesongen.

– Talentet er der

Den tidligere midtbanemaestroen mener imidlertid at klubben har en del talentfulle spillere tilgjengelig, som også har vist at de kan spille underholdende fotball i andre klubber.

Han trekker særlig frem Morgan Schneiderlin og Memphis Depay som spillere han vil forvente mer av fra og med neste sesong.

– Det er spillere som har vært der omtrent et år nå, som Memphis og Schneiderlin, som forhåpentligvis vil prestere bedre neste sesong, forteller han.

Hvilke spillere mener du United trenger for å spille underholdningsfotball og kjempe om ligagullet neste år? Diskuter gjerne i kommentarfeltet under.

Powered by Labrador CMS