Nytt Liverpool-tap

Liverpool ledet Premier League på julaften, men etter søndagens tap, feirer de nyttår utenfor topp fire.

Publisert Sist oppdatert

Sesongen sålangt har vært over langt over forventningene til Liverpool, og takket være Luis Suarez i storform har de kjempet helt i toppen av tabellen, og noen få dager før julemiddagen ble servert, var de serieledere.

Et tøft juleprogram har endret mye, og når vi går inn i det nye året, ligger Liverpool på femteplass, med United kun to poeng bak. Både Manchester City og Chelsea har vist seg å være for sterke, til tross for at Liverpool har ledet begge kampene, og selv om de røde har følt seg snytt for straffer og diverse i begge.

Martin Skrtel ga gjestene ledelsen på Stamford Bridge, men scoringer fra Eden Hazard og Samuel Eto’o sørget for at alle poengene ble igjen i London.

Mye kan tyde på at Liverpools stall ikke er så bred som den kanskje burde vært, om de skal være med i kampen om titler mot slutten av sesongen. Mot Chelsea ble 19 år gamle Bradley Smith byttet inn den siste halvtimen, for en svak Joe Allen. Unggutten har kanskje 44 på ryggen, som vår Januzaj, men der stoppet likheten, og det var tydelig at laget savnet Steven Gerrad, som er skadet.

Powered by Labrador CMS