Manchester United v Manchester City - Barclays Women's Super League

Skinner: – Jeg synes ikke at laget har fått den hederen de fortjener

Publisert Sist oppdatert

Etter tre fjerdeplasser på rad så kom Uniteds kvinnelag seg omsider inn blant de tre beste i Womens Super League. Det betyr Champions League-kamper til høsten.

Det betyr også at United ble det laget som klarte å bryte seg inn blant de tre store – nemlig Arsenal, Chelsea og City.

Likevel er det – som alltid – mange som mener mye om United. Også kvinnelaget. United-manageren synes de har fått for lite ære for jobben som er gjort.

– Å bryte seg inn blant de tre som tradisjonelt sett alltid har vært der – da er det en stor prestasjon uansett. Jeg synes ikke at laget har fått den hederen de fortjener.

Skinner overtok United før 2021/22-sesongen, men han anser selv 2022/23-sesongen som hans første ordentlige sesong. Dette fordi den første sesongen etter overgangen fra amerikanske Orlando Pride handlet så mye om å lære.

United kan fortsatt ta gullet, men siden ligaleder Chelsea møter bunnlaget Reading i siste kamp så er det få som forventer feilskjær. I så fall blir det 2. plass for 40-åringen.

Spørsmålet er hva som skjer med stjernene før neste sesong. Høyreback Ona Batlle er forventet å dra til Barcelona, og Alessia Russos situasjon er også uavklart.

Skinner forventer likevel et aggressivt United på overgangsmarkedet før det til høsten altså blir Champions League-spill og forhåpentligvis ny gullkamp – uansett hva som måtte skje med Batlle og Russo.

– Vi må være aggressive i sommervinduet. Vi trenger erfaring, ulike kvaliteter, men også at spillere har evnen til å gå av spillere én mot én, sier han.

Ligaavslutningen mot Liverpool spilles klokka 15.30 lørdag, og kampen sendes på Viaplay i hele Skandinavia.

uttttdjubel031222
TRENGER ENDA MER KVALITET: Marc Skinner ønsker å være aggressiv på overgangsmarkedet for å hente inn riktig kvalitet.
Powered by Labrador CMS