wsllogounited230122

Sesongavslutningen har fått ny dato

Publisert Sist oppdatert

Nå har vi jo egentlig publisert mer enn nok artikler om bortekamper mot Liverpool de siste dagene, men her kommer enda en, denne gangen om kvinnelagets bortekamp mot Liverpool.

United skal nemlig møte Liverpool på bortebane i aller siste serierunde, og sesongavslutningen hadde i utgangspunktet søndag 28. mai oppført som kampdato, akkurat som herrelagets sesongavslutning.

Nå har hele den siste serierunden i WSL blitt flyttet til lørdag 27. mai, med avspark klokka 16.00 (skandinavisk tid). Det ble 6-0 til United da Liverpool kom på besøk til Leigh Sports Village i januar.

United er for øyeblikket med i kampen om både topp tre og potensielt også ligagull, i tillegg til at United skal møte Lewes borte i kvartfinalen av FA-cupen. Mai kan potensielt bli en spennende måned, altså. Se terminlista her.

Kommende søndag spiller United borte mot tittelfavoritt Chelsea i en TV-sendt kamp (V Sport + sender den i Norge, Viaplay i hele Skandinavia). Oppgjøret starter klokka 13.30.

earps150123
EARPS OG UNITED KNUSTE LIVERPOOL: Forhåpentligvis knuser ikke Liverpool Uniteds drømmer i motsatt oppgjør i sesongavslutningen.
Powered by Labrador CMS