– Var hyggelig mot alle

FANMØTE: Hvordan var det med A-lagsspillere blant fansen på Anfield? Les hva Ann Mari Olsen sier.

Publisert Sist oppdatert

Seier på Anfield blir aldri feil.

Et bilde og en kort prat med noen av nåværende eller tidligere United-spillere er også en grei bonus.

United-fan Ann Mari Olsen fikk med seg begge deler søndag, da spillere som Phil Jones, Marcos Rojo og Michael Carrick alle stod med United-fansen.

Olsen er blant mange nordmenn som har sesongkort på Old Trafford, og burde kanskje få sponset billetter både hjemme og borte videre. Hun har nemlig ikke opplevd et United-tap siden Ryan Giggs var manager for snart to år siden.

Her er hennes betraktninger om søndagens kamp.

Om Jones:

Møtte han i pausen ved kiosken under tribunen. Han sto og snakket med fansen, tok bilder og var veldig hyggelig med alle. Var ganske mange som ville ha bilde så jeg snakket ikke noe særlig med han, bare ønsket han lykke til.

Om Crerand:

Ja, han sto utenfor stadion rett etter kamp. Utrolig hyggelig og kjempeblid!

creann

Litt generelt:

Jeg har sesongkort på Stretford End så er over cirka en gang i måneden.

Det er ikke så ofte vi treffer spillere, dessverre, men det har jo blitt noen; irwin, Phil Neville, Cole , Yorke, Johnsen.. Jeg har ikke vært så opptatt av å få møte de egentlig, så jeg har f.eks ikke dratt til Carrington for å vente på de der, men jeg skal ha med begge nevøene mine over til høsten og da skal vi dit. Den største spilleren jeg har møtt er Solskjær, med tanke på at han er såpass stor legende i klubben og at han er mye av grunnen til at jeg ble United-supporter. Størst er derimot møtet med SAF. Fikk invitasjon da han holdt foredrag i Oslo og hadde showkamp med Solskjær. Begge signerte drakten min og de var veldig hyggelige!:)

Og:

Skal sies at jeg ikke har sett United tape siden Giggs var manager, var vel mot Sunderland så jeg har god statestikk på turer nå, burde dra enda oftere! Hehe. Jeg har vært over ti ganger etter den Sunderland-kampen, og det har gitt ni seirer og én uavgjort. Ble seier mot QPR, Sunderland, Palace, Villa og City forrige sesong. Denne sesongen har det blitt seirer mot Tottenham, Liverpool x 2 og CSKA, samt 0-0 mot West Ham. Skal over på Arsenal-kampen så får håpe «lykken» min fortsetter.

Ann Mari skriver om United og andre ting på sin egen blogg. Du kan sjekke den her.

Powered by Labrador CMS