City avga poeng

Liverpool holdt City til 2-2 på Etihad, og dermed har United en nipoengsledelse i toppen.

Etter et spennende oppgjør på Etihad Stadium måtte City innse at det heller ikke i dag ble tre poeng.

Edin Dzeko sendte City i ledelsen etter 23 minutter, før Daniel Sturridge utlignet kun 6 minutter senere.

Lagene fortsatte å følge hverandre, men etter 73 minutter var det Liverpool som igjen skulle gå opp i ledelsen. Steven Gerrard satte ballen i mål fra 20 meter på klassisk vis, men igjen tok det ikke mange minutter før det var balanse i regnskapet.

Sergio Aguero jaget en i utgangspunktet vanskelig ball, men Pepe Reina i Liverpool-målet gikk i duell med argentineren. Aguero fikk ballen forbi spanjolen, og klarte på smått mirakuløst vis å sette den i nettet fra meget spiss vinkel.

Kampen endte med 2-2 og ett poeng til hvert lag. Det samme resultatet som da de to møttes i august.

City har dermed kun sanket to poeng på de to machene mot Liverpool, mens United til sammenligning har full pott.

Tilsvarende har de blå kun tatt to poeng på de siste to kampene, mens Sir Alex Fergusons menn har vunnet begge sine kamper.

Etter Wayne Rooneys sene mål mot Fulham, troner dermed United alene på toppen av tabellen – hele ni poeng foran tittelholderen og rivalen.