Martial-scoring

Ett steg nærmere Champions League-plass etter seier over Wolves

Manchester United er tilbake på vinnersporet etter å ha slått Wolverhampton 2-0 hjemme på Old Trafford.

Anthony Martial sendte vertene i ledelsen i det 32. minutt, før innbytter Alejandro Garnacho fastsatte sluttresultatet til 2-0 på overtid.

1-0-målet kom etter at United vant ballen inne på Wolves’ banehalvdel, før Fernandes spilte gjennom Antony.

Istedenfor å skyte selv, fant brasilianeren en bedre plassert Martial inne i feltet, som fikk en enkel jobb med å sette inn 1-0.

Fire minutter på overtid ble 1-0 til 2-0, da Fernandes spilte gjennom til Garnacho, som fikk mye rom og tid, før han til slutt avsluttet via den høyre stolperota og i mål.

Seieren sørger for at United nå er à poeng med Newcastle på 3. plass (men dårligere målforskjell) – begge med 66 poeng og tre kamper igjen av sesongen.

Liverpool på 5. plass er fire poeng bak, med like mange kamper spilt, før de møter Leicester mandag kveld.

United: De Gea – Wan-Bissaka, Varane (Maguire, 81), Lindelöf, Shaw – Casemiro, Eriksen (Fred, 81) – Antony, Fernandes, Sancho (Garnacho, 81) – Martial (Weghorst, 69).

Ubenyttede innbyttere: Butland, Dalot, Malacia, Elanga, Pellistri.