United tapte mot Liverpool

David Moyes og United ble både målløse og poengløse på Anfield. Liverpool vant 1-0 etter en tidlig scoring. Vi fulgte kampen live her.

[poll id=»21″]Allerede etter fire minutter kom scoringen som avgjorde kampen. Daniel Agger headet en corner mot mål og Daniel Sturridge stusset ballen videre og inn i nettmaskene.

United brukte mye energi på å jage ballen i første omgangen, men tok gradvis over kommandoen i kampen og var det klart førende laget etter pause. Til tross for gode muligheter til både Van Persie, Young og Welbeck forble United uten scoring.

Forrige sesong hadde United marginene på vår side da vi fikk straffe i sluttsekundene. I dag ville det seg ikke og Unite tapte dermed sin første ligakamp under Moyes.

Du kan gjenoppleve kampen som vi fulgte live i vinduet under.

Lagene:
Liverpool: Mignolet, Johnson, Enrique, Agger, Skrtel, Lucas, Henderson, Gerrard, Coutinho, Aspas, Sturridge Benken: Jones, Sterling, Wisdom, Kelly, Ibe, Flanagan, Alberto. Manchester United: De Gea; Jones, Ferdinand, Vidic, Evra; Young, Cleverley, Carrick, Welbeck; Giggs, Van Persie. Benken: Lindegaard, Smalling, Buttner, Anderson, Nani, Valencia, Chicharito