Stolt kaptein

Nemanja Vidic forteller at det vil bli spesielt å løfte Manchester Uniteds 20. ligatrofé.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United sikret sin 20. ligatittel med seieren mot Aston Villa i april, og søndag ettermiddag skal ligamesterne motta den hyllesten de fortjener.

Ikke nok med at trofeet skal løftes, og at spillerne mottar medalje – kampen blir Sir Alex Fergusons siste hjemmekamp som manager.

Stolt kaptein

Vidic fortalte at han er stolt over å få æren av å løfte ligatrofeet.

– Jeg fikk lov til å løfte trofeet da vi vant vår 19. ligatittel og det er en fantastisk følelse, fortalte han til BBC Radio.

Serberen røpet at det er spesielt å vinne ligagull som kaptein, men mente samtidig at det er en like god følelese for alle.

– Som kaptein er det spesielt. Det er vanskelig å forklare. Det er fint når man spiller for en klubb som Manchester United og man vinner et trofé, fortalte han, men la til:

– Men det er samme følelse uavhengig av om man er kaptein eller ikke. Man er en del av laget.

– Alle har bidratt

Den kompromissløse midtstopperen hevdet at ingen spillere har vært mer eller mindre viktige enn andre, og viktiggjorde betydningen av å være ett lag.

– Ingen har gitt noe mer eller noe mindre enn andre. Vi er et lag og alle har bidratt, sa han diplomatisk, og utdypet:

– Jeg er kapteinen og jeg kommer til å løfte trofeet, men det gjør meg ikke noe viktigere enn Robin (van Persie), Michael (Carrick) eller noen andre spillere.

Powered by Labrador CMS