Ikke gitt opp tittelen

Nemanja Vidic ser frem til siste del av sesongen.

Publisert Sist oppdatert

I et intervju med Manutd.com, forteller Vidic at han enda har troen på at Manchester United kan vinne ligagull denne sesongen. Seieren mot Swansea var viktig for selvtilliten før siste del av sesongen.

– Det var viktig å vinne etter noen dårlige resultater. Vi må fortsette å vinne så vi kan klatre på tabellen.

United ligger kun elleve poeng bak ligaleder Arsenal med 17 kamper igjen av sesongen, så alt håp er langt fra ute. De ligger riktignok på en 7.plass, noe som er svært uvant for en klubb som Manchester United. Når det kommer til hva som er realistisk å oppnå denne sesongen, tørr ikke Vidic si noe konkret.

– Det er vanskelig å si. Resultatene de neste seks eller syv kampene vil si oss hva målet for resten av sesongen burde være. Neste kamp er Chelsea borte, tøff kamp, men vinner vi her er vi kun seks poeng bak Chelsea. Det gir oss håp om at vi kan vinne tittelen. Jeg vet at med dagens situasjon høres ikke det riktig å se det på den måten, men vi håper at etter noen seire på rad at vi kan være med å kjempe igjen.

–  Jeg har enda ikke gitt opp tittelen.

vidicchel
CHELSEA: Vidic i duell med Oscar fra forrige kamp mot Chelsea.

På spørsmålet om hvor vanskelig det har vært uten Wayne Rooney og Robin van Persie, svarer Vidic slik:

– Jeg synes vi har hatt uflaks denne sesongen. Vi hadde noen tøffe kamper i begynnelsen av sesongen etter managerbyttet, når det var mye press og forventinger på ham. Hvis vi hadde vunnet de fem første kampene, kunne situasjonen vært helt annerledes. Vi har heller ikke vært heldig når det gjelder skader. Det har vært en veldig stopp-start-sesong for oss, og det er et par grunner til det. Jeg prøver ikke å finne unnskyldninger fordi vi har en stor stall og mange gode spillere, men jeg håper vi går bedre tider i møte.

Nå håper bare Vidic at United kan levere en god avslutning på sesongen. Når det kommer til at de andre lagene ikke taper poeng, sier Vidic dette:

– Det et frusterende, men som jeg har sagt før når vi taper kamper at motstanderne også kommer til å tape noen kamper. Jeg synes ikke vi skal se så mye på de andre lagene, heller fokusere på oss selv. Forhåpentligvis nå som flere spillere kommer tilbake fra skade, kan vi prestere sterkere i den siste delen av sesongen, avslutter Vidic.

 

Powered by Labrador CMS