Sjekk denne forskjellen – nå blir det en helt annen semifinale

Publisert Sist oppdatert

Onsdag kveld møter United City til en ny ligacupsemifinale, ganske nøyaktig ett år etter at lagene møttes i samme runde.

Den gangen var det dobbeltkamp, og City kastet seg over Ole Gunnar Solskjærs utvalgte, ledet 3-0 på Old Trafford etter bare 38 minutter, vant til slutt 3-1 og dermed hjalp det ikke at United vant returkampen 1-0 på Etihad.

Det er imidlertid et ganske så annet United-lag City trolig møter onsdag.

Seks gigantiske endringer?

For ett år siden sendte Solskjær blant annet utpå Phil Jones, Brandon Williams, Andreas Pereira, Daniel James og Jesse Lingard fra start i det som ble den grusomme 1. omgangen.

Bruno Fernandes hadde fortsatt ikke kommet til United den gangen, Scott McTominay og Paul Pogba var skadet, Luke Shaw og Harry Maguire måtte stå over, og Anthony Martial startet på benken.

Onsdag vil det ikke overraske veldig om alle disse seks er inne fra start.

Uniteds lag i 1-3-tapet: De Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Jones, Williams – Pereira, Fred – James, Lingard, Rashford – Greenwood

SPILTE FOR ETT ÅR SIDEN: Men Phil Jones og Andreas Pereira er helt uaktuelle nå. Jones er skadet, mens Pereira er på lån i Lazio.

Legg til at United for ett år siden hadde en benk med Diogo Dalot, Angel Gomes og Tahith Chong som tre av de seks utespillerne.

Onsdag er det ni mann på benken, muligheten til å foreta fem bytter og enormt mye større kvalitet til å foreta seg endringer med.

Denne nevnte kampen, 1-3-tapet 7. januar 2020, er foreløpig siste gang Solskjær tapte mot Pep Guardiolas City.

Etterpå har det blitt to seirer, én uavgjort og null baklengsmål.

Darmian, Young og Smalling var med

Det er nå også drøye halvannet år siden Solskjær første gang møtte City, hjemme på Old Trafford, på tampen av hans første sesong som United-manager.

Det er ikke mindre interessant å se på endringene fra den kampen til det vi kan få onsdag.

I den første kampen mot City, 24. april 2019, sendte Solskjær blant annet utpå Matteo Darmian, Ashley Young, Chris Smalling og tidligere nevnte Andreas Pereira og Jesse Lingard.

Uniteds lag 24.4.19: De Gea – Young, Darmian, Smalling, Lindelöf, Shaw – Pereira, Fred, Pogba – Rashford, Lingard

Onsdag er Darmian trolig Wan-Bissaka, Young er blitt til Shaw, Smalling til Maguire, Pereira til McTominay og Lingard til Fernandes.

Det sier en del om den kvalitetshevingen som har skjedd i United det siste halvannet året.

VINN DRAKT, TIPP LAGET: Fristen for City-kampen er 12.00 onsdag.

Powered by Labrador CMS